Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

pajaco90
Nov uporabnik

Kraj: nova gorica

vijaki za alu platišča???pomoč!!!

Napisal/-a pajaco90 Če mar 29, 2007 5:42 pm

lep pozdrav!mam en problem.kupu sm alu platišča od honde,nameravam jih pa dat na opel vectro l91.dal sem tudi zbrusit sredinsko jamo.uglavnm vse lepo in prav dokler zvem da rabim druge vijake!hodm okol spraševat za vijake in jih ne morm najdet!po odpadih na opelu pa nočejo slišat za konkurenco in pravjo da majo samo eno dolžino vijakov!edino en vulkanizer je mel enake samo mal predolge češ da bojo prijemal u boben!reku je naj jih skrajšam in da bo ok!zdaj nevem al bi vijake rezu al bi provu dobit u italiji...pozno kdo kako trgovino al ma kdo za prodat??? :) aja platišča so znamke VALBREM.prosm za pomoč!!!!

pajaco90
Nov uporabnik

Napisal/-a pajaco90 Če mar 29, 2007 5:48 pm

še slika
Priponke
t_img_3379_941.jpg

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Re: vijaki za alu platišča???pomoč!!!

Napisal/-a Paris Če mar 29, 2007 5:53 pm

pajaco90 je napisal/-a:lep pozdrav!mam en problem.kupu sm alu platišča od honde,nameravam jih pa dat na opel vectro l91.dal sem tudi zbrusit sredinsko jamo.uglavnm vse lepo in prav dokler zvem da rabim druge vijake!hodm okol spraševat za vijake in jih ne morm najdet!po odpadih na opelu pa nočejo slišat za konkurenco in pravjo da majo samo eno dolžino vijakov!edino en vulkanizer je mel enake samo mal predolge češ da bojo prijemal u boben!reku je naj jih skrajšam in da bo ok!zdaj nevem al bi vijake rezu al bi provu dobit u italiji...pozno kdo kako trgovino al ma kdo za prodat??? :) aja platišča so znamke VALBREM.prosm za pomoč!!!!

Hehe , men so tut kreteni v A3M prodal predolge vijake zravn 2cm distančnikov! Mi ni blo nč jasn ko sm hotu spelat; zakaj se mi avto ne premakne čeprav nimam ročne zategnjene? Nakar ugotovimo da so vijaki predolgi in mi not v bobnu držijo! Mater jim še dobr da nism kej polomu ; k zelo dvomim da bi mi škodo vrnil!? Tko da sm pol vijake sam s fleksarco odbrusu točn po meri za feltno in distančnik 0,5cm do 1cm, da je blo kul! Pa še najcenej varjanta . Če maš to možnost kr fleksarco v roke!
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Če mar 29, 2007 5:56 pm

pa še fedre spotoma porež....

pajaco90
Nov uporabnik

Napisal/-a pajaco90 Če mar 29, 2007 6:02 pm

hmn...ja in kolk bi sploh mogu met navoja?????baje da še 5mm več od zgoraj prikazanih?????eni tud pravjo da se more vijak 5x zavrtet!hmn najbolj pa me jezi da ma konkurenca kakih 20 vrst različnih vijakov in da nobeden ni tapravi!!!!kr za ponoret!!!!no nasvet za druge:če kupte rabljene alu platišča naj bojo zravn še vijaki!!!!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe mar 30, 2007 7:07 am

Pejd do Špana, al pa poklič prej. Majo malo morje različnih vijakov. 8)
Slika

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 Pe mar 30, 2007 5:21 pm

Na en vulkanizerski servis idi pa reči kak dolge bi rad mel pa ti bojo zrihtali!
Ce ne pa jih odreži!Bo tud tak slo!

Uporabniški avatar
jakl
Nov uporabnik

Napisal/-a jakl Pe mar 30, 2007 5:33 pm

[quote="Nixxon"]Pejd do Špana, al pa poklič prej. Majo malo morje različnih vijakov. 8)[/quote]

Kokr sm js gledou (kupval 14 dni nazaj) ma on tut najcenej, poleg tega da ma tut naveč izbire.

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Pe mar 30, 2007 5:56 pm

Polooo je napisal/-a:pa še fedre spotoma porež....

:rofl :tomidelej:
Slika
Slika
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov