Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca Ne sep 07, 2003 7:06 am

špegu stekla so res prepovedana :( , čeprou jst poznam enga k jih ma gor (sam dau) pa mu na tehničnem nč ne težijo ker mislijo da so original MB S500-600.

tko da če imaš kakšn hut drg avto (BMW, MB,Audi) mislm da nebi smeu bit problem. :lol:

hondafan
Novinec

katra

Napisal/-a hondafan Sr sep 10, 2003 10:03 pm

mtrkman!
Hvala za cifro od Janija, sm bil dons pri njemmu in mi je spustil avto...morm rect da sm kr zadovolen,dobr zgleda zdej pa tud trsi je...sm bil pa prej na tehničnmem pregledu za vsak slučaj da nebi kej moril ( mi je pa neki zamoru zarad feltn, kao da morm homologacijo delat...). Zdej pa sam še zavarovanje podaljšam pa mam 1 let mir!

p.s.: a so ti kdaj kapsi moril zarad spuščenga avta??
lp

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca So sep 13, 2003 8:00 am

Na LPPju mi niso nč težil glede spuščenga avto, samo čudli so se kako to da je pri testiranju ročne zavore udaril z loncem po tleh. 1X so mi polcaji zatežil sam mi niso mogl dokazat da je spuščena.

Pa si se zmeniu z Janijem da ti je pokrivil blatnike, jaz sm se (blatnike ti zakrivi na vn (zadnje), tko da tut če maš gor gume 165 ne drajsa, drajsa samo takrat ko gdo sedi na zadnji klopi (največ eden)) :lol:

A maš ti tut avto zdj spredaj trši vzadaj pa isto mrhek?

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH So sep 13, 2003 12:46 pm

daj jo na mtal èrno in tko bo vse èrno avto, felge, sipe in pa krom ki najbolj pristoji èrni barvi. :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca So sep 13, 2003 1:54 pm

Noja feltne mam kombinacijo črne in srebrne, tko da ful dobr zgleda :lol:

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca So sep 13, 2003 1:57 pm

Vseeno hvala, ampak sm se že odloču da bo met. oranžna. Jo boš vidu spomlad pa boš povedu kako se ti zdi :lol:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov