Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar To apr 10, 2007 7:51 am

Polooo je napisal/-a:
Matjaz46 je napisal/-a:Paris!
Ves kaj bom reko!Te plastike od ogledal mi je naredo ful slabo!ce je kak kamenček not priletel se je že odluščlo, krom je zbledel po 2 tednih,se prav se ni niti svetil, danes ma sem sau z kercherom pret avto pa sem malo po speglih potegno pa mi je ze sau dol krom!
Tak da mu bom poslal nazaj pa si naj pogleda!Pa upam da mi bo v drugo vredu naredo!
Ce ne pa grem kr osebno k njemu!

Kaj si pa mislu,da bi krom obstojn na plastiki???

Saj to na plastikah ni krom, ampak neka imitacija. In če je kvalitetno narejeno, je zelo obstojno. ;)

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris To apr 10, 2007 7:52 am

milankregar je napisal/-a:
Polooo je napisal/-a:
Matjaz46 je napisal/-a:Paris!
Ves kaj bom reko!Te plastike od ogledal mi je naredo ful slabo!ce je kak kamenček not priletel se je že odluščlo, krom je zbledel po 2 tednih,se prav se ni niti svetil, danes ma sem sau z kercherom pret avto pa sem malo po speglih potegno pa mi je ze sau dol krom!
Tak da mu bom poslal nazaj pa si naj pogleda!Pa upam da mi bo v drugo vredu naredo!
Ce ne pa grem kr osebno k njemu!

Kaj si pa mislu,da bi krom obstojn na plastiki???

Saj to na plastikah ni krom, ampak neka imitacija. In če je kvalitetno narejeno, je zelo obstojno. ;)

Jp, sj problem je v tem k ne delajo kvalitetno kakor se s slikami hvalisajo! :/:o:/
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Radius

Napisal/-a INFINITI To apr 10, 2007 7:59 am

easy rider je napisal/-a:pozna kdo radius-ke.. glede kvalitete mislim..men se zdi da bi mi noro sedle na audi A4, ker je že v defoltu črn z krom paketom..pol pa še samo kromane špegle nabavim pa bi moglo zažgat.. kaj mislite???

Radiuske so prestižen brand od Fondmetala, ki je pa izredno kvalitetna firma. Smo imeli že 2 para Fondmetalk, pa so po mojih izkušnjah še trše od OZ feltn.
Sam sem tudi gledal ta model pa jim poslal mail, kje bi jih dobil, ampak ker niso nič odgovorili jih pač nisem vzel - ko jih j....
Eta beta titsuck ma pa že vsak k ima 5 minut časa, brand je pa crap z previsoko ceno.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

botko24
Nov uporabnik

Napisal/-a botko24 To apr 10, 2007 8:12 pm

easy rider je napisal/-a:kaj pa cena??

260eu

easy rider
Nov uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a easy rider So apr 14, 2007 8:04 am

botko24 je napisal/-a:
easy rider je napisal/-a:kaj pa cena??

260eu

uuufff!!!!!
preveč! 20 EUR več pa že radius dobim, pa infiniti pravi, da kvaliteta ni vprašljiva. infiniti hvala. pravkar je padla moja odločitev :-P :rofl
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov