Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

HowLow
Nov uporabnik

Re: usnjene prevleke

Napisal/-a HowLow Sr avg 28, 2002 9:58 pm

Din!Ce si ze iz MB se mi zdi boljse da bi se pogledal tisto podjetje KLINC na ptuju!Ker ce clovek dela z ledrom ti jih bo tudi iz skaja z lahkoto naredil.
Be the best,or die like the rest!

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Sr avg 28, 2002 10:21 pm

saj bom šol tudi tja pogledat, zbiram malo ponudbe, pa oblika kroja pa to pol pa bomo vidli, saj pošta tudi ni tak problem :)
Slika

HowLow
Nov uporabnik

Napisal/-a HowLow Če avg 29, 2002 8:12 pm

Mene zanima kako bi se dal resiti problem z armaturko ki bi jo preoblekel v usnje!Recimo da imas airbage,pol se nemore odpreti zaradi usnja.Al se motim???Kaj je kaki tanjsi material ki nebi oviral airbage pa da bi ga lahko imel tudi na icih pa se drugod po avtu??
Res bi rabo pomoc glede tega!
Be the best,or die like the rest!

G-4S

Napisal/-a G-4S Če avg 29, 2002 8:21 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe okt 04, 2002 5:38 pm

Baje je okol BIGBANGA v BTC-ju ena stacuna kjer naj bi mel te prevleke za zice pa to sam nevem če v usnju.Uglavnm materjal lohk sam zberaš pa za zice pa zadnjo klop je dal kolega za puntota tanovga 12000

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Napisal/-a mmiki Pe okt 04, 2002 11:55 pm

SBostjan!

Kolega je dal preoblect sedeze, vrata in armaturko v R Megane 2.0 Coupe. Na sedezih po straneh usnje, na sredini pa alkantara. Zelo zelo dobro in tudi kvalitetno narejeno. Mislim da ga je samo delo stalo okoli 70000. Ampak ne me za besedo drzat. Pa se popust je dobil ker sta zelo dobra kolega.

Je pa iz okolice MB. Ce te zanima ga lahko vprasam za priimek in telefonsko pa ti posljem na mail.

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Re: Re: usnjene prevleke

Napisal/-a mmiki So okt 05, 2002 12:01 am

HowLow pravi:
Mene zanima kako bi se dal resiti problem z armaturko ki bi jo preoblekel v usnje!Recimo da imas airbage,pol se nemore odpreti zaradi usnja.Al se motim???Kaj je kaki tanjsi material ki nebi oviral airbage pa da bi ga lahko imel tudi na icih pa se drugod po avtu??
Res bi rabo pomoc glede tega!

Ce zelis armaturko prevlect z usnjem je najboljse da gres na servis in ti strokovnjaki odmontirajo Airbage tacas. Sicer pa jih lahko brez tezav prevleces z usnjem, ker ima airbag tako in tako notri mali eksplozivcek, in je sila tako mocna da brez tezav pretrga usnje. Ampak je potem bolje da ga na rahlo perforiras po robu, da ti ne raztrga celega usnja na armaturki ( ce bi se ze slucajno kaj zgodilo). V tem primeru bi ti pretrgalo po luknjicah, kar se da brez tezav popravit. (pa upaj da bi bilo bolje narejeno kot kaksen WC papir ki se vedno odtrga tam, kjer se ne bi smel, hehe ;) )

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek So okt 05, 2002 7:30 am

mmiki: samo tole mi ni jasno ..zakaj bi tacas odmontirali airbage ? sproziti ga iz notranjosti naceloma itak ne mores, senzorji so spredaj ... hm ..pa je to res tako mocno da lahko raztrga ..malo sem skepticen glede tega, tudi sam namrec mislim preobleci sedeze, vrata v usnje pa se bojim da ne bi v najslabsem primeru kaksen stranski airbag zatajil ....
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Re: usnjene prevleke

Napisal/-a Serđo™ So okt 05, 2002 10:36 am

mmiki pravi:
SBostjan!

Kolega je dal preoblect sedeze, vrata in armaturko v R Megane 2.0 Coupe. Na sedezih po straneh usnje, na sredini pa alkantara. Zelo zelo dobro in tudi kvalitetno narejeno. Mislim da ga je samo delo stalo okoli 70000. Ampak ne me za besedo drzat. Pa se popust je dobil ker sta zelo dobra kolega.

Je pa iz okolice MB. Ce te zanima ga lahko vprasam za priimek in telefonsko pa ti posljem na mail.

dej men plis zrihti telefon...hvala

posljes lahko na: sergej.semibratov@link.si

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby So okt 05, 2002 11:45 am

Dej se men pliz posl

Haby@siol.net
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov