Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Barvanje delov notranjosti

Napisal/-a Eazy-O To maj 01, 2007 10:00 am

Čisto tako me zanima, zakaj vedno ko vidim posebej pofarbano armaturko se tako prekleto sveti? Je to samo na fotkah?

A to delate z namenom, še dodatno polakirate, itd? Mislim, meni pač ni všeč in če bi se odločil za barvanje česa v notranjosti definitivno ne bi hotel met tok glossy. Kadar sam barvam kako plastiko (ne avto) grem potem čez z matt lakom v spreju pa se ne sveti toliko.

Torej, povejte na kratko postopek kako ste barvali notranjost pa pokažite kakšne slikce...

Hvala in LP,
Oskar
Slika

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke To maj 01, 2007 10:09 am

sicer nimam slik, pa tudi se mi ne sveti....presprical pa sem z airbrushom kupljen v merkatorju.....rdece pa je......postopek pa je bil tak da sem dobro zglancal plastiko in posprical.......barva se vedno drzi, zdej ze kako leto pa pol............
Naj kdo napise kak drugi postopek, ko mislim da je treba tudi malo pokitat al pa nekaj takega.....ker jaz bi rad da se sajna 8)
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

framus
Nov uporabnik

Napisal/-a framus To maj 01, 2007 11:52 am

Kaj pa v primeru, da je armatura groba (ni čisto gladka)? To je potem verjetno treba vse zbrusit, pa s šprickitom ane? Al kako :?
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov