Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

_denis_
Nov uporabnik

Kraj: okolica celja

VW felge

Napisal/-a _denis_ Če maj 10, 2007 8:36 pm

zanimam se za nakup original alu platišč VW..imam passata letnik 99...kere bi ble najbolš,dimenzija,model,kaka slikca zaželjena.če pa ve kdo za koga da prodaja pa prosim če pove ;)

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če maj 10, 2007 8:40 pm

to je zj tko.ti bi morau povedat kere dimenzije zelis pa kako hoces da avto zgleda.
je pa tko ti stimas avto zase in ne za druge(vsaj upam) tko da si bos kupu take feltne k so ti vsec,ce jh je pa vec takh k so ti hude po ti pa mi pomagamo na forumu da se odlocis(glas ljudstva :D )

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Če maj 10, 2007 8:45 pm

abbe je napisal/-a:to je zj tko.ti bi morau povedat kere dimenzije zelis pa kako hoces da avto zgleda.
je pa tko ti stimas avto zase in ne za druge(vsaj upam) tko da si bos kupu take feltne k so ti vsec,ce jh je pa vec takh k so ti hude po ti pa mi pomagamo na forumu da se odlocis(glas ljudstva :D )

Točno tako.
Jaz sem recimo na VW dal čisto druge feltne kot bi si nekateri želeli: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 0&start=40
:vrum
Meni je všeč!
Slika

_denis_
Nov uporabnik

Kraj: okolica celja

Napisal/-a _denis_ Pe maj 11, 2007 5:44 pm

da, vsekakor avtomobil rihtam po svojem okusu in zase...
torej, avto je spuščen dol za 35mm,tko da zelo lepo pride do izraza guma 225/45/17, ker je ta avtomobil pred mano imel sestrin fant in so bi le na njemu te dimenzije gum ( eagle F1,OZ Titan). Te felge so mi bile zelo všeč, sam komplet felga + ta omenjena guma je cena 1000€,kar se mi zdi pa trenutno mal preveč.
Glih zato sm pa opazu zadnjič na enem VW original felge VW in me zanimajo slikce ker js nič kaj ne najdem, pa tud cena me zanima in pa kak predlog če ima kdo drug..tko da že v naprej najlepša hvala..

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Pe maj 11, 2007 5:57 pm

a misliš take al kere feltne
Slika :roll:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov