Technoboy: Potem je ta bela črta, ki jo imaš spredaj na avtu na šipi, taka folija? Ker en kolega mi je rekel, da je šel on kr v eno trgovino z gradbenim materialom in temi stvarmi in je vzel 1m samolepilne tapete, pa nalepu gor. Kok pa stane potem tista folija, npr. 1m? Jst bi rabu samo za sprednje vetrobransko steklo.
"There's nothing more addictive than speed. Nothing in the world."
TechnoBoy je napisal/-a:NE moja ni prosojna.. ma takle konc nalepke ni 200 sit... pomoje.. jest sm 1.5 m * 15cm uzel... pa doma zrezal.. pa je..
Edino na tehnicnem ti bojo tezili!! Vsaj men so!!!
Pa me ne briga ej se vedno jo imam gor ))
Idi v stacuno z barvami in podobnim materialom!
Vzemi 1.5m dolgo(vsaj jaz sem mel se prevec!)
Cena okoli 400SIT za tekoci meter! (sirina okoli 40cm)
in kje se to folijo da dobit? Jst bi jo rabu cca. 2*15 cm za v radio za na LED prikazovalnik. Rabm pa tako prosojno rdeče barve. Sem sprašval po vseh možnih štacunah-nima nben
Je mogoče kdo že probal to folio lepit na recimo plexi steklo?
Baje da se ne obnese in da dela mehurške ker se na soncu tadva materiala ne raztezata enakomerno.
Tko je s folijo. V gradbenih štacunah folijo dobiš, je pa dobra za polepit staro omaro v drvarnici in nič več. Taka folija kot jo rabi Ghostrider al pa recimo za pas na sprednji šajbi obstaja (v Sloveniji jo imajo v PAKO, DRM, CDS - raznih proizvajalcev: Avery, MacTac, Oracal...) uporablja pa se za kao izdelavo vitražev al pa barvanje šip... Je dost prožna in se zelo dobr obnaša tud na plexiju, samo znat jo je treba nalimat - na vodo, pa dobr vodo pol ven spravt.