Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj So jul 07, 2007 6:21 pm

probaj kakšno gedoro gor zabiti čene pa zakernaš vijak in z onimi svedri za odvijačit poškodovane vijake dobiš cel ijak ven!! vprašaj kakš nega strojnika pa ti bo povedal.... ubistvu je kontra navoj tist sveder in ga daš v vrtino od odvijačiš POČASI in še vsak je šel ven!
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR So jul 07, 2007 6:49 pm

jah nč. ne preostane mi druzga kot da se vsem zahvalim za odgovore. Dobil sm dve zelo dobri ideji. katera bo pa prišla v poštev bomo pa še vidli.

P.S.: ker sm to temo po pomoti dal v styling se odkupujem z sliko avta :) ; komentarji zaželjeni!

LP FBR
Priponke
coupe manji.JPG

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po jul 09, 2007 5:10 pm

Zadeva rešena!!! Naj povem svoj postopek za vse tiste, ki bi še utegnili imeti probleme. Zepeljal sem se v Ljubljano natančneje do Špana kjer so mi za 24,50€ zbili stare ključavnice (varnostne matice) in za 25€ prodali nove štiri s KLJUČEM!!!
Pravzaprav sploh ne zbijajo amapk nabijajo. imajo pač nek nastavk katerega nabijejo gor in odšravfajo...simple as that.

LP FBR

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Po jul 09, 2007 6:09 pm

En problem manj :D

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Po jul 09, 2007 6:52 pm

Mel enak problem tudi sam...in sem šel do uvoznika platišč ki si jih lastim, ter svaka čast, da mi je dovolil poizkusit ogromno različnih nastavkov...lepo, da si napisal kako si ti to uredil, če bodo še kdaj kakršnikoli problemi ali kaj podobnega.
Še to...felge ti tam z izbijanjem niso porisali ali poškodovali?

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po jul 09, 2007 6:57 pm

NE, odnesle so jo brez poškodb. To pa zato ker nastevek najprej zelo nežno samo naslonijo in ga potolčejo z mehkimi udarci (predvidevam da je nastavek iz zelo mehke kovine ali ???) samo toliko, da se usede na vijak, matico,... Nato še 1 do 2 malo težja udarca. Naprej gre zadeva kot, da bi bil nastavek narejen točno za ta varnostni.

Pri meni dvomim, da bi imel srečo s poiskušanjem drugih ključev...pravzaprav je nisem imel nikjer. Torej mi ni preostalo drugega.

LP FBR

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 10, 2007 7:46 am

Drugace je se ena resitev, namrec zavaris kljuc direkt na srauf in ga odvijes, tak so naredili meni ko sem zgubo nastavek.

Drugace pa Tomo, ne razumem najbolj... Zakaj bi sprobaval razlicne varnostne sraufe, ce pa je itak vse isti smorn ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To jul 10, 2007 8:13 am

Courage™ je napisal/-a:Drugace je se ena resitev, namrec zavaris kljuc direkt na srauf in ga odvijes, tak so naredili meni ko sem zgubo nastavek.

Drugace pa Tomo, ne razumem najbolj... Zakaj bi sprobaval razlicne varnostne sraufe, ce pa je itak vse isti smorn ?

Najbrš je mislil ključe, a! Zato kr ti mogoče en ključ paše.

In pri varjenju ne poškodujejo??? Jst glih ne bi probal.

LP FBR

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 10, 2007 8:29 am

Ja ce nimas kljuca itak ne rabis sraufov, zakaj bi potem pazil da jih ne poskodujes ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To jul 10, 2007 8:35 am

Mislu je na feltne :lol:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov