Neon je napisal/-a:
Zakaj ne bi šlo? Kje se jim je zataknilo?
poglej pri vratih zgornjo linijo praga in kako se stika s plehom pri koncu blatnika...se ne da na gor dvignit, ce nebi porezal tist del stran
vesolc je napisal/-a:Neon je napisal/-a:
Zakaj ne bi šlo? Kje se jim je zataknilo?
poglej pri vratih zgornjo linijo praga in kako se stika s plehom pri koncu blatnika...se ne da na gor dvignit, ce nebi porezal tist del stran
M-silver je napisal/-a:Tko ti bom reku, če bi se dalo zmontirat bi bili že na avtu, ker jih je Habbič tud hotu met.
Pa ni problem samo u unem končku, problem je tudi teža vrat.
Sem bil zravn k se je delal. Se je na vse možne načine sprobaval pa ne gre, tko da pozabi na ta projekt.
roki125 je napisal/-a:ta projekt je kukr jest vem zaradi druge stvari propadu... da se narest sam ni pa simpl...
urosbe je napisal/-a:Tud jaz sem bil zraven, ko smo probavali lambote na tem projektu... verjameš ali ne, mehanizmi so bili že narejeni do te mere, da so se vrata na gor odpirala (brez amortizerja), ampak bolj kot smo študirali, več težav se je kazalo.
Na original LSD in podobno pa kar pozabi... avto je tako specifičen, da ti original LSD kit nič ne pomaga. Sedaj, ko je avto pobarvan in imaš zlite odbijače z blatniki, boš težko dobil mojstra (za neko razumno ceno), ki ti bo razvil custom mehanizem. Seveda razen če boš šel blatnike dol dajat (rezat) in avto na novo štrihat (v tem primeru ti pa predlagam da greš najprej se z ličarjem zmenit za dinarčke).
Če mene vprašaš... avto imaš zrihtan, sedaj se pa lepo vozi in ga čuvaj! Že tako sem bil žalosten, ko je šel avto v druge roke.
Homemade lambo doors kit vs. original lambo doors kit... z Rok-om sva naredila vsega skupaj 6 parov, 3 za naše avte, 3 pa za pokritje stroškov:) Kopirala sva original LSD-je, vendar uporabila debelejši material in dodala še par detajlov, da zna vrata že moja mama odpret in zapret, brez da bi morala karkoli pazit, da bo kakšno škodo naredila.
Ne bom trdil, da so original LSD-ji slabi, sem pa videl že kako se odpirajo in zapirajo - lahko da so bili slabo zmontirani:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov