Courage™ je napisal/-a:Seos ded.
Design felne je lep, vendar ko sem vido avto na enem showu morem priznat da si sel na slabse. Felna zgleda opticno manjsa, tak da na tvoj avto mores it najmanj na 19" s tem designom felne. Pa nekak se mi zdi da svetlo modra pa crna z krom robom ne greta skupaj. Drugace pa nice work.
Upam da cimprej prodas. Kaj pa mas nagledano ce ni skrivnost ?
Feltne sem vzel te, ker sem edino te uspel dobit na 4 šraufe (še to so bile posebej delane, ker jih dotz dela drugače samo na 5 v 18"). Drugače jst mislm da na slabše nism šou, ker je preveč kopij oxigink, tako da moje prejšnje feltne niso bile nč kej extra (2 leti nazaj, ko sm jih nabavu preden so pršle vn alutec storm pa une platinke so ble čist ql).
Za tak model sm se pa odloču, ker sm se odloču delat črno modro kombinacijo (hauba, streha, feltne, luči) in zato sm rabu črne feltne. Ker čisto črnih feltn ni, sem pač vzel take kot so ane. Rob pa tudi ni cel kroman, tko da spet ni isto, kot večina feltn. Bi pa šel na več kot 18", če bi uspel dobit na 4 šraufe, pa da ne bi bilo take razlike v ceni. Na žalost sem še vedno samo študent...