Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

robiclio
Nov uporabnik

Kraj: zasavje

Napisal/-a robiclio Če jul 19, 2007 11:33 pm

od prjatla je ku nima avta. Da vidm če bo kej ropotalo v avtu.

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc So jul 28, 2007 7:59 pm

LP!

Jest mam pa eno dokaj neumno vprasanje. Zanima me namrec ce se delijo sportni filtri mogoce v vec vrst. Npr. v tiste ki so bolj glasni in manj ucinkoviti za masino in pa tisti ki so tihi in pa ucinkovitejsi za masino. Namrec vceraj sem si kupil avto Peugeot 306. Avto ma 1.6 masino in pa 90konov. Zdej v bliznji prihodnosti nameravam nabavit sportni filter, nabavit pa zelim tazga da je cimbolj glasen, oz. ce obstaja opcija da se ga nastavi. Kar se pa tice dodatnih konjev ki naj bi jih dal filter me pa ne zanima ravno najbolje. Skratka rad bi cimbolj glasen sportni filter ce je le mogoce, kako je z tem?

Scharky
Nov uporabnik

Kraj: medno

Napisal/-a Scharky So jul 28, 2007 11:17 pm

Mene pa zanima če je že kdo montiral v swifta 1.3 mašina 95 letnik filter.Uglavnem zanč sem pač za foro odprl pokrov airboxa vzel dol zračni filter zakurblau ampak zvok je bil isti vzel sem samo zgornji pokrov dol če bi hotel namontirat filter gre verjetno dol cel airbox sam nevem ker je tm kao en senzor za zrak!Če je kdo že montiral naj prosm pove prbližno kaj je treba narest!Hvala
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov