Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Tretja zavorna luc iz doma narejenega LED napisa?

Napisal/-a svizc Če sep 27, 2007 8:56 pm

Pozdravljeni!

Ker nism najdu nobene podobne teme, sm se odlocu da naredim novo. Namrec dons smo mal z frendi gledal kaj bi se dal se spremenit na mojem avtomobilu, in smo prisli do sledecega. Ker sem ze v delu da spremenim notranjost avtomobila v modro barvo(osvetljitev), mi je frend za zajebancijo rekel da mi lahko zrihta neko staro tretjo zavorno luc, iz katere bi lahko pobral ven rdeco osvetljitev in bi iz LED diod naredil napis ki bi seveda svetil z rdeco barvo? Kako je z tem, je to dovoljeno?

Na hitro povedano: Z rdecimi LED diodami bi si naredil tretjo zavorno luc, svetil pa bi npr. napis SVIZC ali pa kaj podobnega...

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Če sep 27, 2007 9:39 pm

kot prvo morš tud aftermarket tretjo zavorno luč (tisto ki kupiš sam v trgovini jo montiraš) po vseh pravlih homologirat in kot drugo vsako svetlobno telo mora imeti E oznako...
EJ6

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc Če sep 27, 2007 10:03 pm

Sepravi to ni mozno? Kaj pa porece kaj zakon glede tega?

Jolbe
Nov uporabnik

Napisal/-a Jolbe Pe sep 28, 2007 1:42 pm

Ideja je neverjenta...mislm res hudo (napiš stop policija :twisted: :twisted: ) joke...prever na netu al pa na anonimno številko kapse poklič sj ni fore

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc Pe sep 28, 2007 4:59 pm

Ma kaj bom kapse klicu, ko jih .... . Sm mislu ce slucajno kdo ve tukaj al je mozno al ni, al pa ce ma kdo celo podobno zadevo zmontirano in ce so kje kdaj kej tezil.

Jolbe
Nov uporabnik

Napisal/-a Jolbe Pe sep 28, 2007 7:21 pm

svizc je napisal/-a:Ma kaj bom kapse klicu, ko jih .... . Sm mislu ce slucajno kdo ve tukaj al je mozno al ni, al pa ce ma kdo celo podobno zadevo zmontirano in ce so kje kdaj kej tezil.

lahko ti zrihtam informacije še ta mesc če boš počaku...mam majcene veze pa te obvestim :D

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc Pe sep 28, 2007 11:51 pm

Jolbe je napisal/-a:
svizc je napisal/-a:Ma kaj bom kapse klicu, ko jih .... . Sm mislu ce slucajno kdo ve tukaj al je mozno al ni, al pa ce ma kdo celo podobno zadevo zmontirano in ce so kje kdaj kej tezil.

lahko ti zrihtam informacije še ta mesc če boš počaku...mam majcene veze pa te obvestim :D

OK zmenjeno, pa fejst se pozanimi prosm. Pa k bos zvedu mi prosm PM posl.Tenx!

P.s. Itaq morm pocakat da dokoncam osvetlitev notranjosta avtomobila, pol pa verjetno par dni pavze, tko da se bo verjetno ze zvedlo takrat kaj o tem...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov