Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Nejko
Novinec

Napisal/-a Nejko Ne sep 28, 2003 9:33 am

Poglejte, Avtošmika deluje v Celju že kar nekaj časa. Najpreej so imeli poslovalnico v centru pri tržnici, nato so sem preselili v en majhen pajzelc na Ljubljansko (pri studiu za Solari, oziroma Šolskem centru Celje), sedaj pa so na novi lokaciji. Do njih se pride tako, da na Mariborski cesti pri vojašnici zaviješ levo, nato pa pred Petrolovim bencinskim servisom desno, pa pod železniško progo, nato čez most, nato pa že na levi vidiš trgovino. V tej še sicer nisem bil, se pa da baje dobiti dosti stvari.
LP
J

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Kraj: Žalec

Napisal/-a pina` Ne sep 28, 2003 11:00 am

Aha, si predstavljam kje bi lahko bila-tnx za podroben opis :) ....bom šla mal prečekirat če je kej za kej :wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

avtotrgovina

Napisal/-a seat Ne sep 28, 2003 11:04 am

Ne res pina splaca se it pogledat v avtosminko sicer ni to a3m ampak se pa da kr neki dobit.Trgovine ne mores zgresit pejd tko kot ti je napisu nejko pol bos pa sla pod enim podvozom kr za tem podvozom je pa avtosminka
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Ne sep 28, 2003 11:23 pm

A to je pr komunali pol, pa tko povejte.
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

xxx
Nov uporabnik

Napisal/-a xxx Pe okt 03, 2003 4:07 pm

do trgovine avtošminka se pride tako kot je napisal tilen pri petrolu zaviješ levo,tam je velik plac(svinjski sejem)in se pelješ po tisti cesti naprej,pod mostom(pred mostom semafor),na drugi strani mostu pa je na levi strani trgovina,je že odprta,vendar na zalogi,ni veliko stvari,lahko pa zrihta vse kar hočeš,tako je meni rekel,samo lepše je to v živo videt kot pa v katalogu.

Uporabniški avatar
CLI_OMEN
Novinec

Kraj: RS

Napisal/-a CLI_OMEN So okt 04, 2003 11:13 am

xxx je napisal/-a:do trgovine avtošminka se pride tako kot je napisal tilen pri petrolu zaviješ levo,tam je velik plac(svinjski sejem)in se pelješ po tisti cesti naprej,pod mostom(pred mostom semafor),na drugi strani mostu pa je na levi strani trgovina,je že odprta,vendar na zalogi,ni veliko stvari,lahko pa zrihta vse kar hočeš,tako je meni rekel,samo lepše je to v živo videt kot pa v katalogu.

Daj mi prosim opiši tole pot če pridem iz Rogaške Slatine proti Celju... ni mi najbolj jasno kateri Petrol je to. PLZ --> TNX

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So okt 04, 2003 11:19 am

xxx je napisal/-a:do trgovine avtošminka se pride tako kot je napisal tilen pri petrolu zaviješ levo,tam je velik plac(svinjski sejem)in se pelješ po tisti cesti naprej,pod mostom(pred mostom semafor),na drugi strani mostu pa je na levi strani trgovina,je že odprta,vendar na zalogi,ni veliko stvari,lahko pa zrihta vse kar hočeš,tako je meni rekel,samo lepše je to v živo videt kot pa v katalogu.

Nasproti celjske CINKARNE ceprav smo to ze nekajkrat napisali.Prvi petrolov servis ko se peljes mimo Cinkarne :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Ne okt 05, 2003 10:32 am

CLI_OMEN je napisal/-a:

Daj mi prosim opiši tole pot če pridem iz Rogaške Slatine proti Celju... ni mi najbolj jasno kateri Petrol je to. PLZ --> TNX

Na teharjah mas na rondoju dve variante kje lahko gres:
- gres vn na prvem odcepu, mimo cinkarne, petrolovega servisa in potem na prvem kriziscu levo (desno se zavije za cinkarno, naravnost se zacne obvoznica), peljes naprej pod zeleznico in potem takoj ko prides cez most mas na levi stacuno.

- se mal lazja pot. Gres vn na drugem odcepu, cez zeleznico, cez most, se vozis nekaj casa in potem prides do enga semaforja (levo je trgovina era), tle zavijes desno in peljes do konca ulice (do semaforja pred mostom) in na desni je stacuna.

Upam da sm kj pomagu.
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
CLI_OMEN
Novinec

Kraj: RS

Napisal/-a CLI_OMEN Ne okt 05, 2003 10:06 pm

Vse jasno. Super hvala. . .
----------------------------->
Tko trči, taj ne hoda...
----------------------------->
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten