Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Digitalni ali pa analogni prikazovalnik napetosti v AKU

Napisal/-a svizc Ne okt 14, 2007 7:51 pm

Pozdravljeni!

Nevem ce ta tema spada ravno sem, no ce ne jo premaknite. V kratkem namrec mislim predelati sprednje stebricke v avtomobilu, jih pripraviti za vgradnjo tweeterjev, pa ravno razmilsjam ce bi kje dobil ditigalni ali pa analogni display za prikazovanje napetosti v akumulatorju. Display bi vgradil v stebricek spotoma ko bi predeloval obliko za tweeterje. Vidu sm nekaj podobnega narjeno v tistem Fiatu(HERTZ) na avtoshowu, je imel analogni stevec v stropni konzoli vgrajen. Zanima me kje bi dobil digitalni oz. analogni prikazovalnik ki bi ustrezal mojemu opisu dela?

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne okt 14, 2007 10:13 pm

Saj pa se dajo kupiti enako kot vsi drugi instrumenti za pritisk in temperaturo olja, vode, turbine... V vseh tuning trgovinah in Conradu naprimer... :? Digitalne pa se dobi še v večini trgovin z elektronskim materialom.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc Po okt 15, 2007 7:53 pm

Voltmeter1
Voltmeter2
Voltmeter3

Tele 3 sm najdu trenutno na netu, analogne, zanima pa me ker za moje pojme tole kr dost stane, se da dobit kje kksno cnejso varianto. Obstaja kaj podobnega na kaksnem odpadu?

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po okt 15, 2007 8:03 pm

Vem da so stare Lade imele serijsko vgrajen voltmeter, ali pa nekateri traktorji. Sicer pa bi teoretično šlo predelati tudi nasploh bilokateri merilnik (za gorivo ali temp. vode) in narisati skalo. Ampak to zahteva že več dela. Če si boš sam zlotal kakšnega digitalnega, pa v končni fazi z vsemi drobnarijami vred tudi ne bo nič ceneje.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc To okt 16, 2007 5:07 pm

Ne ne mislm se ravno zajebavat z izdelovanjem vezja ali pa kaj podobnega. Najbolje bi blo ce bi kje na kaksnem avtoodpadu najdu kksn tak stevec, al pa ce bi kje kksnega takega novega dobu bolj poceni, to bi blo se najbols.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov