Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
sebek 206
Novinec

Kraj: Koroška

Glede HOMOLOGACIJE?????

Napisal/-a sebek 206 Po nov 05, 2007 10:39 pm

Lep pozdrav!

Mene zanima ali se da homologirat felgne samo s tem da jih pripelješ zraven na pregled, ali jih moreš imeti namontirane????

Js sem slišal že veliko odgovorov na to temo, vendar me zanima kako je kaj v resnici s tem.
V mojem primeru morem homologirati izpuh, in felgne, pa me zanima če lahk to nrdim zdej jeseni, al morem zdej izpuh pa spomladi (ko jih bom lahk spet namontiral) še felgne.......

HVALA ZA ODGOVORE IN INFORMACIJE.....

LP

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Po nov 05, 2007 10:45 pm

Ja felte ko boš homo moraš imat montirane edin če imaš koga poznanega,al pa če ima res kdo lep dan pa da bi te spusto :lol:
Za izpuh pa isto :D
1 3 5
2 4 6 R

HyundaiPower
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a HyundaiPower Po nov 05, 2007 10:58 pm

Ni treba met montiranih, jaz jih nisem mel, sem pa bil v obdobju ko so pač zimske pnevmatike obvezne, oziroma po 15. novembru. Pa noben ni nič reku pogledal je številke na felgah in to je blo to, brez problemov in nimam poznanstev. Aja bil sem pa na lpp-ju.

Uporabniški avatar
_BlisteR_
Nov uporabnik

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a _BlisteR_ Po nov 05, 2007 11:35 pm

tut jest sm slišu da ni treba met namontiranih.Samo kako pa pol vidjo če gleda iz blatnikov. Če je ET taprav ni rečen da ne gleda vn.V drugem primeru maš pa lahko širjene blatnike, in mislm da ga ne boš prepriču da z unim ET ne gleda vn.
ne vem no..samo "naglas" razmišlam :)

HyundaiPower
Novinec

Napisal/-a HyundaiPower To nov 06, 2007 8:00 am

Po eni strani se jim menda ne lubi, plačano tak dobijo. Mogoče če so kake ekstremne dimenzije, oziroma čudni et-ji pol že malo postrani gledajo pa neja spustijo skoz.

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek To nov 06, 2007 9:20 am

Tudi moja izkušnja z LPP-jem je taka, da jih nisem imel namontiranih, pa je šlo brez problema skozi. Vendar POZOR: to še ne pomeni, da ti kolesa lahko gledajo ven! To je bilo opozorilo preglednika. Ker če ti kolesa gledajo izpod karoserije, ti nič ne pomaga, tudi če so homologirane, ker je to prepovedano oz. ni v skladu z zakonom.

Uporabniški avatar
_BlisteR_
Nov uporabnik

Napisal/-a _BlisteR_ To nov 06, 2007 10:34 am

sej glih o tem pravm.Če bi meu gume gor in bi gledale vn nebi naredu homologacije.Če jih pa tko prneseš bi pa naredu recmo.

HyundaiPower
Novinec

Napisal/-a HyundaiPower To nov 06, 2007 3:01 pm

Ja samo pol nič dobrega ne narediš, če te policija ustavi homologacija ne pomaga. Tako da moraš sam bit tolko zaveden da maš vse urejeno.

Uporabniški avatar
sebek 206
Novinec

Napisal/-a sebek 206 To nov 06, 2007 10:08 pm

ja sej jst sem mel namen homologirat oboje zdej po 15, pa bi letne sam zravn prpelal.

sej izpuh mam itak že gor, sam sm se letos z 16.kami fural, pa so me ta vikend ustavli(gume sm mel že zimske), pa mi je zarad izpuha mal težil, sam me je spustu....
zdej bi pa rad homologirav kr vse zdej. Namontirat jih pa ne morm nazaj ko nimajo dost profila(robov) za čez homologacijo

Uporabniški avatar
_BlisteR_
Nov uporabnik

Napisal/-a _BlisteR_ Pe nov 09, 2007 2:47 pm

aha,šele zdej homologerat ka ti policaj zamori, ne prej!
Ja morš met pa sabo feltno in gumo,ker more tut pogledat če maš pravo gumo gor.Zaradi preseka itd..za tvoj avto.Vse se mora ujemat.
Probi sam prnest eno,če bojo hotl pa na avtu vidit si nej pa sami gor dajo :)

Uporabniški avatar
sebek 206
Novinec

Napisal/-a sebek 206 Ne nov 11, 2007 4:03 pm

hehe

gume majo dost profila, sam robi so problem...
HEHE

Bom vido če se bo dal kej zment...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov