Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

M3 look odledala z smerniki ali brez za Peugeot 306

Napisal/-a svizc So nov 24, 2007 6:08 pm

LP

Nevem ravno ce tema spada tocno pod styling, zato sem se raje odlocu da jo nardim tukaj.

Skratka, malo brskam po netu, po oglasih, in sem zasledil da kar nekaj folka prodaja M3 look ogledala. Pri nekaterih sploh ni napisano za kateri avto, samo to da so pac M3 look ogledala. Kako je z tem? So to univerzala ogledala, oz. kako je z tem. Drugo pa je to da, ker sem ze prej malo povpraseval okoli po firmah ki prodajajo ogleda, baje da za nekatere avtomobile rabis zraven se nekaksen adapter. Kaj ubistvu sploh je to? Vem le to da je nujno potreben, ker drugace se baje ogledal sploh ne da zmontirati.

Btw, pa se to. Kje bi se dalo najceneje dobit te ogledala. Lahko so tudi ze strihana, poskodovana, v sprickitu ali ne, predvsem pa se zanimam z ogledala v katerih SO smerniki. Ce pa ne, pa lahko tudi brez.

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Ne nov 25, 2007 11:31 am

Tio so univerzalna ogledala,potem se pa za vsak avto dokupijo adapterji ke se potem montirajo na avto z ogledali ;)
No adapter je pa t,ko imaš ti recimo na vratah kjer pride šravfan ogledalo gor ta trikotnik,no to je adapter...
No pašeo pa na veliko avtomobilov,ampak ne na vse...
Drgače pa js prodam M3 ogledala če te zanima na zs...
1 3 5
2 4 6 R
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov