Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

modriDIRKAC
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a modriDIRKAC Sr avg 31, 2005 8:25 pm

:D
Zadnjič spremenil modriDIRKAC, dne Pe sep 02, 2005 8:49 am, skupaj popravljeno 1 krat.
IMA SE...MOŽE SE...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr avg 31, 2005 8:33 pm

16v pa turbo?

pol pa preglej kire feltne se dobi z 15 gumami, bi jaz rekel :D

trakcija zihr bo, samo širit boš moral kak blatnik... nek se vidi še malo nazunaj, čeprav večina nebo verjela.

probaj 16 al pa 17 gor dat, čeprav bo to že malo huda.

CupraR: jodi so oznaka za širino feltne... v tistem delu, kamor gre pol guma noter... širša guma, širša feltna, razn če maš rad balone :D glede jod-cola razmerja sicer ne vem, samo verjetno res moreta bit približno ista. pač se navadiš ko se meniš o tem, pa ne zamenjuješ, se opravičujem za popravljanje.
Slika

modriDIRKAC
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a modriDIRKAC Sr avg 31, 2005 10:34 pm

dej poglej mal na prejšno stran...16 col mam že zdj gor....zdej pridejo pa 17 ke...ta zelen twingo je namenjen sam za poskuse in upasovanje...un moder je ta s katerim se vozim...nobenga blatnika ne bo potrebno širt.. mam jz to že vse naštudiran....
drgač pa motor ni 16 v ...je sam turbo
IMA SE...MOŽE SE...

janez_b
Nov uporabnik

Napisal/-a janez_b So sep 03, 2005 3:24 pm

rok46 je napisal/-a:pol bo tale twingec že bl za šove kukr za kej druzga...sej ne rečm da s ene bo dlao vozt normalno,sm težk volan bo mal,pa trd bo k svina avto,vsako luknco se čutilo,pospeški švoh v končni boš lahko pa s katrcam derkou po avtocesti :P ampk važn da zgleda kul ;)

Lp

Takole dragi moj Rok46 da končamo zadevo oz. dorečemo konec tvojim neumostim ki jih pišeš na forumu.
Zakaj hudiča se delaš pameten in vseved ko pa niti osnovnih izkušenj (avtomobilističnih in motorističnih) NIMAŠ!!
Kako lahko komentiraš motorje, ki si jih videl sm na sliki in podatke prebral na netu in revijah. To zna vsaka bejba, ki bi rada mal očarala kakega motorista.Za debate o katerih pa se ti poglabljaš pa zagotovo še nisi zrel. Mogoče imaš občutek da pri 19-tih letih veš kako se vrti svet... PA NITI PRIBLIŽNO!!!
Dragi Rok46 posveti se raje konjičkom ki jih vsaj malček poznaš. Veliko več boš imel od tega in še ne bo ti treba po nepotrebnem metati ogromno energije za to prazno slamo, ki jo mlatiš.
Ko boš sam imel vsaj enega od teh motorčkov ali avtomobilov , ki jih omenjaš in pametuješ o njih in ko boš naredil vsaj nekaj 100 km od svojih omenjenih prevoznih sredstev se javi in komentiraj. dokler pa voziš APRILIO SR50 in megančka od očkata !!!!!!! pa te lepo prosim da modro molčiš in se učiš.........Nevem čist točno koga želiš s svojimi izjavami očarati..... tipe ali mogoče upaš da kaka bejba spremlja take forume in v svojih sanjah sanja o takih tipčkih kot si ti.
LEPO TE PROSIM ..... STOPI NA ZEMELJSKA TLA IN SE PRIZEMLJI KOLIKOR JE LE MOGOČE... DA TE KAJ NE PRESENETI... veš, najlažje se je delati pametnega...

Želim ti veliko uspeha pri PRIZEMLJITVI!!!!

BOKA1
Nov uporabnik

Kraj: TROVLJE

felgne za bravota

Napisal/-a BOKA1 Pe sep 16, 2005 12:38 pm

mene pa zanima kolk bi lahka dau n bravota d bi blo š lepo normalno d nebi blo prehudo k ga mislem dat š znizat pa odbijače gtr dat
mislu sm dat 215/40r17 zdej pa tuhtam d bi dau 18 sam zanima m č kdo ve kuk lahka
daš največ n bravota d n štlijo z ven izpod blatnika
tnx

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Pe sep 16, 2005 1:54 pm

Na Tvingeca fajn pridejo 15tke k je mali avto, če se ti gre pa za izgled pa daj gor 16, sam boš mogu met 40 višino gume, pa tud 195/40R16 guma je velik dost dražja kot kaka 15 colska....drgač na bravota pa gre 18" videno v Celju na styling shovu!

Uporabniški avatar
eLiSiR
Nov uporabnik

Kraj: Brežice

Napisal/-a eLiSiR Pe nov 30, 2007 11:52 pm

Zdravo,

Bom uporabu kar to temo, da ne odpiram nove... sam nimam čisto nič izkušenj z kupovanjem/menjavanjem platišč na Twingotu, do zdej in še kar mam tiste stare 14'' z gumami 155/65. Sem se pa zagledal v tele felgice, a so žal le v najmanj 15'' dobavljive.

Mi pa ni točno jasno na kaj vse se gleda med kupovanjem platišč. Nekaj sem bral v enih temah, da na Twingota gredo 15ke, samo da moraš meti pol gume 195/45 gor.. a manjše ne gre? Pri teh na OZovi strani ne kaže, da je na voljo za Twingota, a za Cliota kao je... kak pa to? A se dajo te na Twingota dat? In ali bi rabu potem nižat avto al kaj? Dejte mi prosim mal pomagat. :D

lp

PS: al pa tele če pašejo? :?:
ka te tu dam?

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So dec 01, 2007 10:46 am

kolega ima na twingotu 185/45/15 et38 7J. Drajsalo mu je samo zadaj pa še to po tistem robu, ki ga je klepar pol samo not zvil. 195 pa bi že rahlo kriza bla, ker bolj noter felna spet ne more.

Slika
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
l2eptile
Novinec

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a l2eptile So dec 01, 2007 11:32 am

Jay jst mam na svojmo twingecu 195/45/15,pa znižan je za 30mm,pa nikjer mi ne drajsa,tk da 195 ni problem.
Slika

Uporabniški avatar
eLiSiR
Nov uporabnik

Kraj: Brežice

Napisal/-a eLiSiR So dec 01, 2007 11:45 am

Ful lepo izgleda, še lepši bi pa bil cel črn. :P

Am... kak je pa deal s temi felgami pa gumami. A to bo bol meu slabše pospeške, pa več kej več žru, pa se bolj ceste držal? Ni mi točno vse jasno od česa je odvisna hitrost in vse to... verjetno bolj od širine kot velikosti?

lp pa hvala za odgovora ;)

ps. aja zj vidm da majo une pet lukn use... to pa pol neb pasal an. Verjetn bi se najbol splačal tele vzet, pa še črn je tko da bi mende tud fajn pasal, pa še 14kice. Kako je pa z gumami, če bi vzel dimenzije, ki jih ni na tistem kartončku kot dovoljene, bi rabil dodatno homologirat? Kaj pa glede felgic, če bi vzel 14ke kot tam piše rabim kaj dodatno papirje urejat?
ka te tu dam?

ford boy
Novinec

Napisal/-a ford boy So dec 01, 2007 6:27 pm

da nebom odpiral nove teme. me zanima koliko colne alu platišča lahko dam na ford mondeo l.95?

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So dec 01, 2007 7:10 pm

l2eptile samo verjetno so tvoje obrobe predelane ;)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne So dec 01, 2007 7:45 pm

eLiSiR je napisal/-a:Ful lepo izgleda, še lepši bi pa bil cel črn. :-P

evo ti črnega na 16": http://www.avtomobilizem.com/modules/carshow/car_detail.php?car_id=6797

Uporabniški avatar
l2eptile
Novinec

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a l2eptile So dec 01, 2007 9:40 pm

jay je napisal/-a:l2eptile samo verjetno so tvoje obrobe predelane ;)

Maš prav ja,mam predelane mal ja.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov