Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

TUV za spojlerje

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Če dec 27, 2007 12:26 pm

Torej iščem tuv za homologacijo original podalškov moje Xsare. Če ima kdo mogoče kakšne papirje od citroenov oz. od katerih drugih avtov bi prosil, če mi lahko prek PMja pove...
Ali pa mogoče ve kdo kje bi se recimo prek neta dobilo TUVe?

Tnx za pomoč

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Če dec 27, 2007 12:38 pm

pomoje ti je najbolj zihr ustyle ali kuhar. cca. 15€ po delu...

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Če dec 27, 2007 4:27 pm

zakaj bi dajal nekomu 45e, če bi lahko kdo imel oz. ve kje se dobi na netu tuv-e...Vem, da se jih da dobit, ker sem včasih mel par linkov, sam sem pozabu naslove, ker jih nisem rabu skor 2 leti...

Shopper
Nov uporabnik

Napisal/-a Shopper Če dec 27, 2007 5:04 pm

.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:zakaj bi dajal nekomu 45e, če bi lahko kdo imel oz. ve kje se dobi na netu tuv-e...Vem, da se jih da dobit, ker sem včasih mel par linkov, sam sem pozabu naslove, ker jih nisem rabu skor 2 leti...

ce si ne mores privoščit enega tuva plačat,nevem kaj se spolh ukvarjas s stajlingom. :?

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Če dec 27, 2007 6:47 pm

Mislim.... se dobijo uporabniki (npr. Shopper v tej temi) ko ne znajo svetovat in ne pomagat, ampak vseeno morjo neki napisat...

Sem vedu že prej glede nakupa papirjev, ker sem tud že za prejšnji avto imel take ponudbe, pa sem vseeno dobil enga, ki ne gleda da bi čim več ljudi oskubil po zasoljeni ceni in mi jih for free poslal, žal pa tud on nima več kopij, zato pa sem povprašal tukaj...

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Če dec 27, 2007 6:54 pm

Shopper je napisal/-a:
.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:zakaj bi dajal nekomu 45e, če bi lahko kdo imel oz. ve kje se dobi na netu tuv-e...Vem, da se jih da dobit, ker sem včasih mel par linkov, sam sem pozabu naslove, ker jih nisem rabu skor 2 leti...

ce si ne mores privoščit enega tuva plačat,nevem kaj se spolh ukvarjas s stajlingom. :?

Dan danes ni nič več zastonj, se pa da marsikaj prišparat, tko da ni nič narobe če si hoče zrihtat papirje pod ceno. :)
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Pe dec 28, 2007 10:42 am

Mislim da teh 15 eur ki računa ustyle al pa kuhar trade ni drago,pa še 100% je ;)
Glede homologacije pa ko boš šel ko bo videl na TUV certifikatu kuhartrade al pa ustyle ker vse papirje pošiljata na LPP in pol nazaj dobita poštemplane,tako da še cifer nbo nič gledal sam da papir vidi in na hitro zadevo mal pogleda ki jo boš homologiral...
Verjem mi 8)
1 3 5
2 4 6 R
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov