matej_m je napisal/-a:nedolgo nazaj sem prebral na forumu za enga iz Nove Gorice k temni šipe ima pa tudi barvne folije. uporabi iskanje!
Alfist19 je napisal/-a:Ja jst bi to tko zastopu kokr sm pismen sam baje da to ni to in je tuki povdarek Na homologiranih oziroma posamično odobrenih vozilih kar pa ni vsak avto.
Posamična odobritev vozila se izvede za vozila, ki so že bila homologirana ali posamično odobrena, če je bila na njih naknadno izvedena sprememba, ki:
– zadeva podatke, evidentirane v postopku registracije vozila,
– zahteva spremembo kategorije vozila,
– vpliva na homologirane sestavne dele vozila oziroma
– vpliva ali bi lahko vplivala na varnost vozila.
Med spremembe iz prejšnjega odstavka ne spada vgradnja naslednjih sestavnih delov, ki so bili predhodno homologirani oziroma odobreni za tip (varianto oziroma izvedenko) vozila, na katerega se vgrajujejo:
- pnevmatike,
- platišča,
- izpušni sistemi,
- vlečne naprave za vozila kategorije M1 in N1,
- spojlerji.
mr.moto je napisal/-a:.:BoMbAsTiC:. jst sm temnil pri Grafiki Keber v Bukovci. Ima pa delavnico tam
kjer je blo bivše plesišče. Po enem letu in pou sem še vedno zadovoljen.
Če te zanima uni senzor za vzvratno vožnjo , pa poglej pri Hertzu v Solkanu.
Oni se mi zdi da so že nabavli te stvari.
(Ales) je napisal/-a:2. člen
(1) Na homologiranih oziroma posamično odobrenih vozilih se lahko stekla naknadno zatemnijo do te mere, da je svetlobna prepustnost stekla skupaj z nalepljeno folijo najmanj:
– 75% za vetrobransko steklo in
– 70% za prednja bočna stekla (pri vozniku in sovozniku – pred B stebričkom).
(2) Določba prejšnjega odstavka ne velja za ozek pas na zgornjem robu vetrobranskega stekla, ki je namenjen zaščiti pred soncem.
A to pomeni da lahko vetrobransko steklo teminim na 25% in prednji šipi pa na 30%?
Alfist19 je napisal/-a:Ja jst bi to tko zastopu kokr sm pismen sam baje da to ni to in je tuki povdarek Na homologiranih oziroma posamično odobrenih vozilih kar pa ni vsak avto.
Baje lahko samo zadnje stranske in zadnjo zatemniš do 70% bedarija totalna bolš da bi lahko vse za 30 % bi blo dost bl praktično.
Upejmo da si bojo premisnli glede tega in kmal uveljavl novi zakon!
Lp
.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:mr.moto je napisal/-a:.:BoMbAsTiC:. jst sm temnil pri Grafiki Keber v Bukovci. Ima pa delavnico tam
kolk pa je tm cena?
A senzorje, ki se ob bližini na oviro sprožijo oz. drug avto? Kolk pa kej to stane?
.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:mr.moto je napisal/-a:.:BoMbAsTiC:. jst sm temnil pri Grafiki Keber v Bukovci. Ima pa delavnico tam
kolk pa je tm cena?
A senzorje, ki se ob bližini na oviro sprožijo oz. drug avto? Kolk pa kej to stane?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov