Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Kateri se vam zdi najbolši ponudnik?

KuharTrade
3
6%
R-styling
19
40%
Ustyle
26
54%

Skupaj glasov : 48

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk To feb 12, 2008 10:39 pm

konc tedna napišem mnenje o Ustyle-u, ker mi ravno sedaj predeluje zadnji spoiler... že zdej pa lahko povem, da se da znjim vse zment ;) edin kar me je malenkost zmotl je to, da mi ni mogu sestavt pisnga predračuna, ampak če se bo vsaj okvirno držal zmenjene cene, ni panike :D
EJ6

Uporabniški avatar
Tuner
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tuner Pe feb 15, 2008 7:46 pm

Če jest lahko glasujem sem dal tudi svoj glas Ustylu...hehe ;) Pa R-styling lahko odstranite z ankete ker ga že več kot eno leto ni.... Trenutno glede predelav od svoje konkurence bi pohvalil Pro Car....Res čestitke, kapo dol, fanta se trudita....
http://www.ustyletuning.com
We like it exxtreme!!!

Uporabniški avatar
Tuner
Nov uporabnik

Napisal/-a Tuner Pe feb 15, 2008 7:53 pm

Hvala tudi vsem za glasove.... Trudim se po svojih najboljših močeh, včasih upam da redko se pa tudi kje zalomi....

Predračun...Hmmm... Približen dogovorjen znesek imava, ponavadi je pri meni zmeraj kak eur manj kot je dogovorjeno, tako da brez skrbi.... Je pa res da je 14 dni malo moteno delo, ker širimo svoje prostore in je v delavnici en kup zidarskih del.... Hvala za razumevanje....

Če lahko še v opravičilo za pisno obliko predračuna povem, da se izogibam izdajanju pisnih predračunov, ker so stranke včasih to izrabljale za nakazilo odškodnin na zavarovalnicah in potem vozila popravljali drugje.... :oops:
We like it exxtreme!!!

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Pe feb 15, 2008 8:39 pm

No ja Kuhar Trade je naredu vredu on podalšek ko ga je mel brat en cajt.

Drugače pa ja no anketa se ne da zbrisat oz obnovit, al pa sem jaz nesposoben :D
Ja videt se res pri Ustyle-u trudite,rudi ko sem se enkrat z vami pogovarjal, ste res bli vredu, čas čakanja na odgovor je res bil minimalen.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Bucko99
Stalni uporabnik

Kraj: Around Ljubljana

Napisal/-a Bucko99 Pe feb 15, 2008 9:01 pm

Tuner je napisal/-a:Če lahko še v opravičilo za pisno obliko predračuna povem, da se izogibam izdajanju pisnih predračunov, ker so stranke včasih to izrabljale za nakazilo odškodnin na zavarovalnicah in potem vozila popravljali drugje.... :oops:

Off: Kaj zavarovalnice priznavajo škodo na osnovi predračunov??

Uporabniški avatar
Tuner
Nov uporabnik

Napisal/-a Tuner So feb 16, 2008 10:29 am

Odvisno od cenilca in zavarovalnice...Izkušnje kažejo na to, da je dostikrat predračun dovolj za oceno stroškov in izplačilo....

Je pa možno na podlagi predračuna oceniti vrednost in tudi ob kasko zavarovanju dodatno zavarovati dodatno opremo.Sicer malenkost ampak še ena boniteta, ki se lahko izrablja za podpiranje sive tehnologije....
We like it exxtreme!!!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost