Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Če dec 13, 2007 8:26 pm

eden je napisal/-a:kaj lahko kdo razkrije kako je narejen števec pri Seat IBIZI 2003 ? Kaj so to not LED diode ali je isto takšna folija kot je za to plazmo ? sem razmišlal če je narejeno iz diod da bi lahko to kar sam menjal :roll:

Jaz imam na IBIZI 2004 bele števce, kupil sem jih v A3M -50 eur (belepodloge števcev) in jih sam zamenjal,števec razmontiraš in daš črne podloge stran in nove bele noter in vse nazaj sestaviš,je full dela,in več nebi šel to delat.

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Pe dec 14, 2007 11:46 am

bom postavu jst malo drugacno uprasanje: se da dobit samo kazalce v rdeci barvi? :D:D:D

imam bele ki so osvetljeni z zeleno, menju bi na plavo, ampak se raje bi dal plazma stevce bele osvetlitve kar se pa pri belih kazalcih nebi nc vidlo.

naj grem na odpad pa poberem rdece recimo od kakega daewooja? nekateri lanosi vem da so meli rdece tudi. se da samo kazalec menjat sploh?

ce imam za cele stevce, lahko dobim pokvarjene pa bo pi*** :)

v najslaabsem primeru bom nabavu samo krom obrocke okoli stevcev in menjal osvetlitev. mislim da bo tudi dobro izpadlo.
Extreme N

eden
Nov uporabnik

Napisal/-a eden So dec 15, 2007 10:31 pm

dean007 je napisal/-a:
eden je napisal/-a:kaj lahko kdo razkrije kako je narejen števec pri Seat IBIZI 2003 ? Kaj so to not LED diode ali je isto takšna folija kot je za to plazmo ? sem razmišlal če je narejeno iz diod da bi lahko to kar sam menjal :roll:

Jaz imam na IBIZI 2004 bele števce, kupil sem jih v A3M -50 eur (belepodloge števcev) in jih sam zamenjal,števec razmontiraš in daš črne podloge stran in nove bele noter in vse nazaj sestaviš,je full dela,in več nebi šel to delat.

Lahko daš kako slikico ???
Jaz mam drugače vse rdečo, pa da vidim kak tebi to zgleda :D Kaj pa je za osvetlitev spodaj ? LED diode ali kaj druga ?

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Ne feb 17, 2008 5:05 pm

eden: Evo končno slike...
Priponke
HPIM1482.JPG

debevec
Nov uporabnik

Napisal/-a debevec To feb 19, 2008 8:09 pm

hmm?? kaj za bmw pa se ne dajo dobit stevci ker sem gledo na oni spletni strani ko ste jo dali gor pa ne pise bmw :((

Uporabniški avatar
K1K1
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a K1K1 To feb 19, 2008 10:02 pm

lep pozdrav!! vidim da se gre za števce pa imam eno vprasanje??imam golfa III,1.4, 96 letnik!!pred kratkim mi je skor vsa razsvetlava crklna;)!!sedaj pa bi rad bele stevce od gti-ja !!ce kdo kaj wec ve naj me kontaktira prosim!!!

lp kristian
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov