Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr mar 26, 2008 9:30 pm

Ac|d_Burn je napisal/-a:Par info. sem prebral,da zna bit potem problem pri homologaciji,ker sami kraki gledajo izpod blatnika (ne guma).Kako je zdaj s tem?
Od vsega zacetka ze mislim nabavit TN1,me ne zanima kolko jih ze ma,ker so hude :-P
Gre pa za konkretn primer za Golf IV in sicer 18x8.5 ET30

njemu je ratalo homologirat.

http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=16426
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
Ac|d_Burn
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Ac|d_Burn Sr mar 26, 2008 9:45 pm

el_diablo je napisal/-a:
Ac|d_Burn je napisal/-a:Par info. sem prebral,da zna bit potem problem pri homologaciji,ker sami kraki gledajo izpod blatnika (ne guma).Kako je zdaj s tem?
Od vsega zacetka ze mislim nabavit TN1,me ne zanima kolko jih ze ma,ker so hude :-P
Gre pa za konkretn primer za Golf IV in sicer 18x8.5 ET30

njemu je ratalo homologirat.

http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=16426

Ga spremljam,sicer drugje ;) In so nastale tezave...upam,da lahko copy :)
...dons sm fedre homologirov pa mi je un krneki za felge zamoru da spredi preveč vn gleda in je reku naj jih dam dol al pa obrobe gor. Zdej mi pa neki ni jasn jst mam za felge ze homologacijo kaj zdej ni kul. A je un mal neumn u glavi al kaj. Felge pa so et 30.
Kolk je meni znano more bit guma poravnana z blatnikom,da je se dovoljeno met gor za 18col pa ET35 recimo ne obstaja.
Sem pa ze kar nekaj golfov zasledil s prav temi,mislim,da se ne vozi brez homo...nebi rad naletel,da nebom mogo naret homologacije pri nas na RTI,MB pa so tak zasoljenci.Tak,da ce se kdo konkretno spozna na zakon o se dovoljenih mejah felne,gume,vsega tega naj poroca :)Kolk prebiram forume itd. more guma bit pod ali izenacena z blatnikom,da se gre skoz,nikjer nic omenjenega,da felna tud.

Uporabniški avatar
Kozlo
Nov uporabnik

Napisal/-a Kozlo Sr mar 26, 2008 10:23 pm

Uuuuu...tnx za photoshop,se jih kar nemorem nagledat :)
Mislim da bodo kr TN-1,mi je vseeno če so prepogoste,jaz sem jih samo 1x vido :oops:

Z 17x 8j so tudi problemi pri homologaciji na Leonu?
Mislim ga tudi spustit,samo se še odločam za kolko,pomojem bi blo 4cm ql,ne?

Mi lahko kdo opiše še postopek homologacije,saj bom delal to prvič :)
Seat Leon 1.6 styling & audio project ... IN PROGRESS!
Slika

r clio
Nov uporabnik

Kraj: litija

Napisal/-a r clio Sr mar 26, 2008 11:27 pm

mene tud zanima kok lohka guma vn gleda da ti rečejo na lpp da to pa ne bo šlo. drgač pa te obrobe, kok mm gledajo vn seprav kok gume ti pol skrije
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov