Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Katero felgo na pugija?

RC 15
7
15%
RC 12
29
63%
Rial Faro
0
Brez glasov
Rial Modena
3
7%
Drugo
7
15%

Skupaj glasov : 46

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Po apr 07, 2008 10:19 pm

men so pa odbijači všeč pa dejte se no zadržat rajš mu boste vso volo pobral nej zrihta kukr hoče kok je še grših na cest...o tem kdaj drugič

ti pa sam glej da bo avto tak k ga hočš TI!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To apr 08, 2008 1:24 pm

alesdrolec je napisal/-a:men so pa odbijači všeč pa dejte se no zadržat rajš mu boste vso volo pobral nej zrihta kukr hoče kok je še grših na cest...o tem kdaj drugič

Zakaj se naj zadržujem, ded je dal avto na net in prosil za komentar in pomoc. Moja pomoc je to da odstrani plastiko in kupi ene konkretne felne, ker te kaj jih je zalepo so podn.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Napisal/-a alesdrolec To apr 08, 2008 2:03 pm

Courage™ je napisal/-a:
alesdrolec je napisal/-a:men so pa odbijači všeč pa dejte se no zadržat rajš mu boste vso volo pobral nej zrihta kukr hoče kok je še grših na cest...o tem kdaj drugič

Zakaj se naj zadržujem, ded je dal avto na net in prosil za komentar in pomoc. Moja pomoc je to da odstrani plastiko in kupi ene konkretne felne, ker te kaj jih je zalepo so podn.
sej posvoje maš prov sam zihr ne bo dajav plastike dol ampak sprašuje sam za mnenje za litke....whatewer pustmo zdj offtopic

neocodex
Novinec

Napisal/-a neocodex Sr apr 09, 2008 5:50 pm

Kar se tiče odbijačev men je avto čist hud.. obstaja še dost slabših body kitov ;)

Za felge se pa res ne morm odločt, 17" mislim da bo čist dost, sam oblika mora bit prava. Na hitro sem naredo photoshop in dal gor teh par primerkov - kot sem predvidel mi RC12 ne pašejo preveč na ta avto, mogoče zaradi črnega roba. Evo slike:

Original
Slika

RC Delta
Slika

RC 12
Slika

RC 15
Slika

Tora 1
Slika

Tora 2
Slika

Tora 3
Slika

Še najbolje mi izgledajo Delta, sam mi delujejo kot da so malce izbočene navzven, nisem pa ziher. Dal bi tut kakšne druge, sam da so tem podobne.

Aja pa dans sem temnil šipe - kera beda, prednjih stranskih se več ne sme temnit.. ker moje so že original mal, pa dodatno več ne gre, tak da žal niso tko kot na sliki :cry:

P.S.: Hvala tistemu, ki je predlagal spojler Cadamuro Design, točno takšnega sem iskal in ta gre 100% gor!

Slika

P.S. 2: ogledal sem si še felge Tora, po videnem mislim da bom dal #2 ali #3.

Še vprašanje glede širine felg; za 205/40/17 je priporočen razpon od 7,0 do 8,0, kjer naj bi bilo 7,5 idealno. Večina felg tudi je dobavljivih v tej širini, razen Tora #3, ki se dobi samo v 7,0.

Katera širina bi bila najboljša, da guma ne bo štrlela ven in felga še vedno ne bo preširoka? 7,0 se mi zdi premalo..

Uporabniški avatar
denisboy
Novinec

Kraj: Podlehnik

Napisal/-a denisboy Sr apr 09, 2008 7:03 pm

saj sem ti rekel da zgleda CADAMURO DESIGN spojler noro :D

glede feln je bolše da vzameš 7J ;)

kar pa se tiče TOORA feln, pa poklič v Techno racing (tu imajo tudi ta zadnji spojler) samo mislim da jih trenutno ne morejo dobiti, ker sem že jaz zadnjič klical ;)
Slika
Slika

neocodex
Novinec

Napisal/-a neocodex Sr apr 09, 2008 7:22 pm

Ja res je, takega sem že kar nekaj časa iskal, odkar sem ga videl nekaj podobnega na 206ki z istim body kitom kot mam js. Tip je reko da je nabavo spojler v A3M, vendar tam niso meli nič takega.

Za Toro sm že klical in bo res treba še par mescov počakat.. Baje selijo proizvodnjo v EU, tako da jih ne bo nikjer za dobit en čas. Ma zdaj res več ne vem, kaj bi dal gor, če Tore ne in tistih gor ne.. Felga pa mora biti v cenovnem rangu Tore, RC ipd., torej ne drage kot so O.Z. in Momo.

@ Courage

Hehe, kaj takega je blo itak za pričakovati (odziv). Itak vsak svojega konja hvali, bistvo 206 je ravno v tem, da z body kitom zna lepo zgledat, čeprav je tut original lep, medtem ko Audiju to ne paše. Te čisto razumem zakaj si takega mnenja, tudi jaz bi bil - vendar je to moj avto in mi je kot tak tudi všeč. Le felge bi rad dobre zbral. Potem pa predlagaj tvoje "konkretne" felge? ;)

Uporabniški avatar
denisboy
Novinec

Kraj: Podlehnik

Napisal/-a denisboy Sr apr 09, 2008 7:31 pm

prijavi se na www.pugi.si/forum boš dobil veliko več predlogov :D

jaz ko sem imel prejšno 206-ko sem kupil spojler od RC-ja, pol pa sem videl tega na internetu in mi je bilo takoj žal ;)

zaj ko pa mam cc-ja, pa je zadnji spojler še 100 krat večji problem :( saj je zelo težko kaj pametnega najti :roll:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Napisal/-a alesdrolec Sr apr 09, 2008 7:37 pm

dej pol tora3 bolš sedejo linijam avta 8)

neocodex
Novinec

Napisal/-a neocodex Sr apr 09, 2008 7:52 pm

Tora 3 se tut men zdi še najboljš, sam bo treba še počakat kakšna 2 mesca, jaz bi pa že zard novih gum rad dal če ne zard druzga. Tele Continental so že bolj boge.. Pa ne da bi bil profil v kurcu - ma še čist dost ga je, sam kaj, ko so se že zimske Bridgestonke bolje držale ceste kot pa tole :lol:

Kaj pa RC15? Mogoče bi pa kar te dal, so še kar podobne.

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Sr apr 09, 2008 8:38 pm

Gorch je napisal/-a:Kako boš pa glede sprednjih blatnikov uredil...ker pri takšni velikosti ter širini gume +ET ti bo spredaj guma gledala čez blatnik...to je problem vseh 206 razen če imaš RC-ja?!Problemi so potem pri homologaciji...

da te popravim,problem večino 206. on ma iste blatnike kot RC. Ločijo se pa tak
vse švoh mašine imajo ta navadne kurčeve blatnike(tudi moja ni izjema)
Ta širše blatnike pa imajo: 1.4 16v,1.6 16v,s16(2.0), RC , 1.6 hdi pa vsi quicksilverji

se pa na sliki vidi da je ta avto quicksilver tak da nebo imel problema.

aja idealni ET pa je 30-35
Slika pugi.si

sinesport
Nov uporabnik

Napisal/-a sinesport Sr apr 09, 2008 8:53 pm

une tadruge z dvojnim krakom dj
AL SM JACK. MURN MOJ RALY SOVOZNIK

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 Če apr 10, 2008 9:51 pm

denisboy je napisal/-a:prijavi se na www.pugi.si/forum boš dobil veliko več predlogov :D

jaz ko sem imel prejšno 206-ko sem kupil spojler od RC-ja, pol pa sem videl tega na internetu in mi je bilo takoj žal ;)

zaj ko pa mam cc-ja, pa je zadnji spojler še 100 krat večji problem :( saj je zelo težko kaj pametnega najti :roll:

Ampak spojler pa mora bit! :ue 100 krat večji problem imaš zato, ker na nekatere avtomobile spojlerji pač ne pašejo, ne vem zakaj je treba po vsej sili neko plastiko gor tiščat.

neocodex
Novinec

Napisal/-a neocodex Pe apr 11, 2008 7:48 am

Ja odvisno kak ima avto spedenan, če ima kakšen body gor potem mu mogoče že manjka, na temu npr. kar paše:

Slika

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 Pe apr 11, 2008 9:39 am

Tale CC je potrben 2 coli večjih felg, plastika je pa odveč.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe apr 11, 2008 10:25 am

a maš plastiko namerno pobarvano v drug odtenek srebrne al je ličar zajebal?

neocodex
Novinec

Napisal/-a neocodex Ne apr 13, 2008 12:52 pm

Coffa06 res je, Tisti CC ima isti problem kot moj. Meni je oblika sicer všeč (kaj ima folk toliko proti plastiki?), so pa felge res grozne, mislim da še slabše izpade ko pr men. Sam da bo moj kmal dobu nove :D

Slicker, v čem bi bil point, da bi to namerno naredo? Barval je pa ličar, ki je bil priporočen na tem forumu.. :roll:

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Ne apr 13, 2008 1:53 pm

:roll: vi se pa res ne znate držat teme :roll:

100 ljudi 200 oči-pa dejte mu že mir!

drugače pa: RC delta ali pa Tora 2 (pa upam da avto rihtaš zase)
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

neocodex
Novinec

Napisal/-a neocodex Ne apr 13, 2008 7:54 pm

Felge so že naročene, zaenkrat povem le, da ni nobena iz seznama. Pridejo slike ko bojo gor ;)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov