alesdrolec je napisal/-a:men so pa odbijači všeč pa dejte se no zadržat rajš mu boste vso volo pobral nej zrihta kukr hoče kok je še grših na cest...o tem kdaj drugič
ti pa sam glej da bo avto tak k ga hočš TI!
sej posvoje maš prov sam zihr ne bo dajav plastike dol ampak sprašuje sam za mnenje za litke....whatewer pustmo zdj offtopicCourage™ je napisal/-a:alesdrolec je napisal/-a:men so pa odbijači všeč pa dejte se no zadržat rajš mu boste vso volo pobral nej zrihta kukr hoče kok je še grših na cest...o tem kdaj drugič
ti pa sam glej da bo avto tak k ga hočš TI!
Zakaj se naj zadržujem, ded je dal avto na net in prosil za komentar in pomoc. Moja pomoc je to da odstrani plastiko in kupi ene konkretne felne, ker te kaj jih je zalepo so podn.
Gorch je napisal/-a:Kako boš pa glede sprednjih blatnikov uredil...ker pri takšni velikosti ter širini gume +ET ti bo spredaj guma gledala čez blatnik...to je problem vseh 206 razen če imaš RC-ja?!Problemi so potem pri homologaciji...
denisboy je napisal/-a:prijavi se na www.pugi.si/forum boš dobil veliko več predlogov![]()
jaz ko sem imel prejšno 206-ko sem kupil spojler od RC-ja, pol pa sem videl tega na internetu in mi je bilo takoj žal![]()
zaj ko pa mam cc-ja, pa je zadnji spojler še 100 krat večji problemsaj je zelo težko kaj pametnega najti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov