alesko05 je napisal/-a:Ok..kakšne nej kupim..dimenzije..zdaj mam 165/70/13 pa bom spomladi kupil nove letne gume pa bi rad kupil tudi nova platišča. A mi lahko svetujete glede dimenzij..pa kje bi se dalo to kupit na ombočju Kranja!
PaGeR je napisal/-a:MaKo je napisal/-a:Ce bi rad imel cim manj dela, najprej poglej v homololo kartoncek (ce ga imas) kaksne dimenzije imas vpisane v kartoncku...potem pa naprej!
Jaz vem, da imam samo dimenzijo 165/70-13 (krš)![]()
![]()
alesko05 je napisal/-a:hMM..KAJ PA ČE NIMAM KARTONČKA..SEM GA POMOJE ZGUBIL..A MI LAHKO KDO POMAGA?
PaGeR je napisal/-a:alesko05 je napisal/-a:hMM..KAJ PA ČE NIMAM KARTONČKA..SEM GA POMOJE ZGUBIL..A MI LAHKO KDO POMAGA?
Pol morš it pa novega dat narest... Sam newem pa kam in kako, ker še nisem imel opravka s tem...
Koliko velike feltne nameravaš dati gor?
alesko05 je napisal/-a:ok...pisal sem na generalnega uvoznika za opel to je avtotehna vis..in so mi rekel, da avtomobili, ki so bili kupljeni po letu 8.5.1998 morajo imeti homologacijo...jest sem pa avto kupil 20.1.1998 to se pravi, da lahko dam kakršnekoli gume gor? če je to res..kaj mi priporočate?
alesko05 je napisal/-a:ok...pisal sem na generalnega uvoznika za opel to je avtotehna vis..in so mi rekel, da avtomobili, ki so bili kupljeni po letu 8.5.1998 morajo imeti homologacijo...jest sem pa avto kupil 20.1.1998 to se pravi, da lahko dam kakršnekoli gume gor? če je to res..kaj mi priporočate?
PaGeR je napisal/-a:alesko05 je napisal/-a:ok...pisal sem na generalnega uvoznika za opel to je avtotehna vis..in so mi rekel, da avtomobili, ki so bili kupljeni po letu 8.5.1998 morajo imeti homologacijo...jest sem pa avto kupil 20.1.1998 to se pravi, da lahko dam kakršnekoli gume gor? če je to res..kaj mi priporočate?
To 100% ni prow!!!
Tebi ni potreben homologacijski kartonček, če boš imel še naprej gume 165/70-13!
Če boš dajal večje dimenzije, si boš moral dati delat novi homololo...!
Ni mi pa jasno kako to, da ga nimaš... Jaz imam tudi corso letnik (konec 94), pa ga že imam!!
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov