Pugi tole sem te mislu uprašat že po BTC Meetingu, pa sem pozabil. Mogoče si to že kdaj razlagal ampak useen - Zakaj je tale tvoj intake na haubi zamaknen na levo polovico? A gre po sredini kakšna lajšta ocpod al kva?
Drugač se strinjam da bi blo vredno probat dobit te feltne od Piđoja 307 za na 206ko. Jest sem tum mal gledu zarad štrihanja letvic, pa mi je en ličar reku, da če se mi da po odpadih (najbolje Italija) brskat, da je bolš če se dobi že metalik barve te letve, še posebi zarad odbijačev, k tem je neki kao mal gumiran, in je to tud za profi ličarja dost zaj**** za narest, da pol zgleda k navadna metalik barva. Pa baje je on (ličar) gledu pr Trstu ene zadeve in je blo za spredn+zadn odbijač+stranske letvice+retrovizorji vse v metalik srebrni barvi 99Euro... Ker je blo sneto iz na streho prevrnene karambolirane 206 S16. Pa baje na teh delih ni blo niti praske... Če pa boš useen pelu h ličarju ne vem če bi moral bit več k 20 Jurjev...razen če ti ne bo računu vsega(barva, mešanje,itd...) Tko da pol vsaj probi najdet kakšnga k večinoma Pežoje rihta, k ma že barvo namešano...