monster_d je napisal/-a:maky je napisal/-a:lahko max. širine 12cmimaš tudi na šipi vrjetno rob označen
Zal nikjer ne pise sirina :P
Pa tudi na mojem steklu ni nic oznaceno, mam pa mislim da 13centi
Jasmy je napisal/-a:maky je napisal/-a:lahko max. širine 12cmimaš tudi na šipi vrjetno rob označen
Jap! Dovoljeno je met od 10-12cm! Tud tk širok trak ti da tist ko ti temni šipe več ti ga pa ne da ker ne sme! Ker te tud čez homologacijo ne spustijo če je širši.
monster_d je napisal/-a:
Lubica motis se![]()
![]()
En z nasega kluba ma ca 20centi trak, mu je lumark delu je pa preko 20centi![]()
![]()
Bom poiskal slikco pa nalepo!
Da nebote govoril da so sam govorice
monster_d je napisal/-a:Jasmy je napisal/-a:maky je napisal/-a:lahko max. širine 12cmimaš tudi na šipi vrjetno rob označen
Jap! Dovoljeno je met od 10-12cm! Tud tk širok trak ti da tist ko ti temni šipe več ti ga pa ne da ker ne sme! Ker te tud čez homologacijo ne spustijo če je širši.
Lubica motis se![]()
![]()
En z nasega kluba ma ca 20centi trak, mu je lumark delu je pa preko 20centi![]()
![]()
Jasmy je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:
Lubica motis se![]()
![]()
![]()
Ha ha, a pa ma homologacijo?
No če jo ma je pa naredu tako da je najprej šel z krajšim trakom na homolomo al pa brez pol pa je šel nazaj k njemu in si dal večji trak gor!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov