sm geledu oddajo na discovery-ju o teh Westcoast customs....modeli so friki...kaj vse ti nrdijo,ce mas keš...
heh...njabol mi je blo tis, k jih je en kanadcan poklicu,d bi mu neki zrihtal ne Enzotu...names d bi mu rekl : gospod, enzota se ne dotikamo" so ga vzel in mu spedenal lite. K model je hotu met take lite k F1 dirkalnik (??) in so mu nrdil...za ful kesa:)
pimp cars ja...ceprow una bela 7ka je prow huda, crni pa un spoiler nesede zgori na streh
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-------------------------------------> to je ta enzo!!...damn...a ves k model prow ve kaj hoce,da bo avtmobil popoln in seveda morajo obstajati tudi taki, ki to uresnicijo
upam,da nekoc tudia jaz pripeljal svojega ljubljencka v svojo delavnico oz. da bodo drugi vozili k maeni ali pa jaz k ostalim ....
Ja vse se da nardit sam če maš zadost keša, pol ti tud fičota v ferglna spremenijo. Na AMG oddelek je enkrat pršu model k je hotu na svojmu S 600 predni konc od CL-a. pokazal je miljon evrov in AMG-jevci so mu to z veseljem zrihtal.