Ma to je glupo stavit na zaden bobne tko kot je uni naredu + še kromirani so tko da te že od daleč butne u oči :P
Ma za moje pojme zadne bobne čim bl skrit nč barvat u rdeče , rumeno itd... jst sm jih barvu sam sm jih u črno tko da ni skor opazit in čeljusti spredi lih tko u črno pa je kr kul ratalo.
lp.
Kolkr jst vem ga misliš dat na stilota in bi rad prav disk ne tale pokrov!! Tud jaz jih iščem in ti povem da so original na servisu kar precej dragi!! Brembo ima najceneje 13.800SIT/kos!! To so navadni!! Če bi pa rad narezanga al pa kej podobnega se pa cena kar potroji ali pa še kej čez!!
Jz hočm dt prave diske gor zamenu jih bi svojimi ker mam 5 krake feltne in mi grdo zgleda ker rjavijo po vsakem dežju ne pa kurceve pokrove folk če ne zastopte vprašanja raj ššš...
Navihanc ne nemislm dajat standardnih mam že zdej pa mi ne odgovarjajo pomoje bom dou kšne EBC...
Glede slike sm pa mislu da bi uzeu kšne take diske da dajo kšn tak vizueln efekt ore something....
Da neodperam nove tem bi rd prasu koga ce ve kje dobit pocen diske pa celjusti za reno 19. V metalika tradu so mi rekl kao da ni zanj nc mocnejsih, bolsih itd.. pa sm prasu ce pase od williamsa pa so rekl da ne. A se komu kj sanja od kerga avta bi lahk jst to fuknu gor k men se diski preveckrat zarijo k vcer je biu pa res flesh k sm ga tiscu od leklerka do kongresca pa k sm se ustavu na kongrescu mi ni blo jasn kako lahk tolk svet to sranje od diskov