TechnoBoy pravi:
skor 100% ti lahko recem da z APEX nebos mel problemov na LPP ker jih me nekaj kolegov homologiranih. ..sam nikol neves kaj jih pici..
mene so naprimer na LPP ko sm delal homologacijo za masino spustl cez tehnicnga pa sm mel spredaj POREZANE fedre.. pa ni nic zatezil.. fuknu me je zarad satemnenih luci zadaj pa se to ker sm ga zatru
blo je tko
jest mam pri jugot v zadni rikverc lampi integriran se drug zmigovc... pa je reku "kaj ti pa zmigovc svet ? tle more bit rikverc" pa sm mu pokazov ce rikverc uklops da sves samo rikverc poj je pa reku " ja barva ni taprava" .. pa me je fuknu.. ampak masino sm pa homologirov... vazn je samo tist k si prsuu homologirat.. vse ostalo je nepomembno..
admin pravi:
Pri A3M uredijo vso zadevo za moj avto (Renault Clio 2002) za 29,900 sit + 6000 homologacija.
1. Kaksno kvaliteto predstavlja Apex in kaksna je kaj konkurenca?
2. Je pametno delat homologacijo, ker so te zadeve pri nas se tako ali tako precej neurejene?
Avto bo pocasi imel konec garanacije, tako da ga grem znizat proti spomladi... za styling se pa bom pozanimal pri Fazerju v Škofji Loki...
admin pravi:
Kaj pa vzmeti Vogtland v primerjavi z Apexom?
Haby pravi:
A se da z robo kupleno v tujini nardit pol a-test pr nas?
vladek pravi:
admin: koliko denarja si pripravljen dat? mislis vzeti samo vzmeti ali tudi amortizerje ? Po vsej verjetnosti bom v reku meseca ali dveh sel v italijo zase iskat bilstein + eibach (baje je kombinacija ful OK) pa je se dost ceneje tam ...
gerchy pravi:
Lega na cesti je pogojena v veliki meri tudi od pravilne izbire platisc!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov