Misak je napisal/-a:Malo offtopic ampak dejmo:
Pa dobr sj tipcek pomoje razume slovensk, na slovenskem forumu piste slovensko...![]()
![]()
![]()
Ce on ne zna slovensko, zakaj bi mi mogl hrvask?
Pug, to ne leti nc nate, ampak na ostale k se hocjo pokazat d znajo...
Kje vm je nacionalizem![]()
![]()
![]()
![]()
End off topic.
Puh, poglej si se www.technoracing-sp.si/ ponuja toora in pa se nekaj, dost v redu ponudba, sam spreglej to, d zravn feltn prodaja se pipe, tus kabine, bane, ploscice....
Misak je napisal/-a:Puh, poglej si se www.technoracing-sp.si/ ponuja toora in pa se nekaj, dost v redu ponudba, sam spreglej to, d zravn feltn prodaja se pipe, tus kabine, bane, ploscice....
Misak je napisal/-a:Malo offtopic ampak dejmo:
Pa dobr sj tipcek pomoje razume slovensk, na slovenskem forumu piste slovensko...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
End off topic.
Puh, poglej si se www.technoracing-sp.si/ ponuja toora in pa se nekaj, dost v redu ponudba, sam spreglej to, d zravn feltn prodaja se pipe, tus kabine, bane, ploscice....
lazo je napisal/-a:Misak je napisal/-a:Malo offtopic ampak dejmo:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
End off topic.
zgleda da si en tezki nacionalista,,pač je treba človeku pomagat, puh ti jos dobiješ povračen davak ,posto si hrvat,hrvatska nije u eu,tako da neplatis davka,al onda jih trebas kod vas nekako presvercat
:P
MaKo je napisal/-a:puh samo ne se sekirati...pa da ves, tudi punce so med nami![]()
Za alu platisca poglej se na:
www.gumi-center.si
www.felnar-sp.si
www.fazer.si
P.S. Ce kadarkoli kaj isces v sloveniji poskusi to z iskalnikom www.najdi.si - najboljsi slovenski iskalnik!
LP iz Slovenije...
MaKo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov