Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

Styling freaki

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Po avg 09, 2004 11:04 pm

in sicer pozor kje naj dobim ali pa ce pozna kdo koga ki mi lahk zrihta tak odbijac a simbolicno ceno??? AJA DARKDOG 24 KJE SI TI DOBU ODBIJAC?????

http://avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=7970
:evil:
hvala

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Po avg 09, 2004 11:06 pm

simbolično ceno... k****n. oprosti, nimam drugih besed... se zavedaš koliko te pride tak odbijač, unikat, narejen po zamislu lastnika?
Matic

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po avg 09, 2004 11:08 pm

voltage je napisal/-a:simbolično ceno... k****n. oprosti, nimam drugih besed... se zavedaš koliko te pride tak odbijač, unikat, narejen po zamislu lastnika?
Matic

se strinjam...

p.s. odbijač je unikat in ne kopirej :twisted:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po avg 09, 2004 11:09 pm

Ej sam neki, dej sam editirej tvoj post, al pa ga bom js, poglej samo naslov. Hvala. Aja, ideja, lahko kopiraš moj avto če hočeš. Če to narediš za simbolično ceno, ti dam za pijačo ;)
Slika

PiNkZ PoWeR
Novinec

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Po avg 09, 2004 11:26 pm

ma v corel drawu mam ustvarjeno nekaj sam potrebujem ta odbijac ostalo mam pa vse uglavnem clio da te ubije pride ven 8)

PiNkZ PoWeR
Novinec

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Po avg 09, 2004 11:47 pm

anyway vidim da ste tko bolj cudni pac rabil bi doloceno pomoc???

zaupajte mi mam vse narisano za cliota na kaj naj lepim poliester????

da bi to drzalo pa nebi bilo neenakomerno??

HVALA

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor in okolica

Napisal/-a G0lden To avg 10, 2004 1:01 am

no comment :roll:

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Re: [b]tuning freaki[/b]

Napisal/-a RedWind To avg 10, 2004 7:02 am

pinky je napisal/-a:in sicer pozor kje naj dobim ali pa ce pozna kdo koga ki mi lahk zrihta tak odbijac a simbolicno ceno??? AJA DARKDOG 24 KJE SI TI DOBU ODBIJAC?????

http://avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=7970
:evil:
hvala[/url]

pr ns v kamniku jih prodajajo v trgovini celi svet in to po 199 tolarčkov... :rofl

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To avg 10, 2004 7:33 am

Kaki idiote ste pa eni ne... Pa daj nea rajše sploh komentirajte če nimatekaj pametnega za povedat.

Človek ma svoje skice, pa bi rad kontaktiral darkdoga24 da se pozanima kje narest spojlarje...

:roll:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM To avg 10, 2004 9:32 am

najbolse bo da ti darkdogu24 posles PM, pa ga prosis ce ti pomaga, ker kot vidis se tle nis dobu pametnih odgovorov (od mene jih ziher nebos za to temo ker nimam pojma o teh spojlerjih in odbijacih kje bi si jih lahko dal delat) ;)

LP firestorm :hi

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To avg 10, 2004 9:49 am

lahko ti samo povem da za simbolično ceno nebo nič, ker to stane kot hudič :twisted: :?

več ti pa ne znam povedat
Slika

Uporabniški avatar
spoilers
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a spoilers To avg 10, 2004 11:20 am

Pozdravljen novinec....(če ti tako lahko rečem)!

Najprej naj povem še ostalim, da odbijači od DarkDoga niso unikat, saj se kalupi nahajajo na Obali - Koper. Je pa DarkDog res cool dečko in je na njegovo željo tak komplet odbijačev v Sloveniji samo še eden!

Glede vprašanja za poceni varijanto pa je tako. Sam moraš vedet koliko je za tebe poceni in koliko drago! Če kupuješ štancane odbijače v trgovini veš, da ne boš redek uporabnik, kaj šele edini!! Zato obstajajo ročno izdelani odbijači in so zato cene bistveno višje...

Če pa rabiš kako easy pomoč napiši PM in ti razložim zadevo!

Lp
NO NAME Spoilers team
Don`t be afraid to be tuning freak!

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To avg 10, 2004 1:13 pm

je pa ena varjanta lahk prosiš darkdoga da za simbolično ceno zbriše to temo :EE

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To avg 10, 2004 3:35 pm

prvo kt prvo nimas pojma :) ze naslou je zgresen STYLING ti je to ne pa tuning! pol nevem a si res tak pussy da neznas narest tazga sam sj ga mas narisanga ?!?! to neb smeu bit problem :P

Lp PiLLLe

PiNkZ PoWeR
Novinec

Napisal/-a PiNkZ PoWeR To avg 10, 2004 4:23 pm

stayling kot stayling jaz mam svoje ideje vi imaste svoje ideje??? :? naprimer jaz ze 7 let risem styling avte pa to in sem vse slike skup potegnil pa malce improviziral in mi je pac prisla ideja o lastni izdelavi in nebi nobenga kopiral??? ker meni ni finta v TEM!!!! spilers pa courage hvala za dobre komplimente!!!

no anyway bom dal slike ko bo gotovo??? sam to se je le zacetek moje avanture!!!!

spoilers ja zacetnik sem se mogoc kdaj vidimo v kopru ko bom kaj po odpadih iskal???

se nekaj a ve kdo kje so odpadi v sloveniji ki bi lahk dobil tko odbijace od cliota bilo kake sam bolj iscem od RN modela ker oni nima meglenk notr???

hvala :o

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 To avg 10, 2004 5:12 pm

Živjo!

No da še js nekaj povem.Sprednji pa zadnji odbijač je meni naredil 1 cool dečko iz Kopra po imenu Marjan.Odbijače kot jih imam jaz ima še en Clio iz Kopra,sive barve,le da je na mojih odbijačih posebno zadaj vidna velika sprememba(dva rora),spredaj pa imam še dodatno meglenke gor.Zato sem jaz to poimenoval unikat odbijači,ker se razlikujejo od odbijačev na Cliotu iz Kopra.
Kakšna je cena doma narejenih odbijačev,konkretno v mojem primeru js nebi komentiral,ker je brezveze in nima nobene podlage.Če ti nekdo nekaj naredi posebnega potem to tudi košta.
Orginal kalupi so v Kopru pri lastnikih in pravih mojstrih na področju staylinga.To nimam kej skrivat in tudi ni nobena skrivnost.
Je pa res,da nebi bil vesel,če bi se ti odbijači začeli ponavljat na vsakem drugem Cliotu.Ampak za to ni straha,ker mojstri majo preveč dela z drugimi stvarmi in to seveda odpade :D
Kakšne načrte ti imaš nevem,anpak ko boš pokazal izdelek ga bom z veseljem pokomentiral.
Odbijače za Cliota pa najdeš v salomoncu,kjer se prodajajo na veliko.

Lep pozdrav

pa brez kreganja
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

PiNkZ PoWeR
Novinec

Napisal/-a PiNkZ PoWeR To avg 10, 2004 5:39 pm

HVALA

upam da ne zameris ker sem ravn tvojo sliko sposodil sam je bila najbljizja??? ma nimam namena kopirat ker mam ze podaljske na odbijacih pa to sam hocem vec mislim kot nek hobi??? da se igram in sam naredim nekaj kar je unikat? vsaj upam ker glede na to kako dolgo risem bo nkaj nastalo upam :D

zdaj se sam progam full iscem za modeliranje??? :roll:

Uporabniški avatar
simko1
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a simko1 To avg 10, 2004 6:46 pm

Ojla.Vidim da si iz Maribora,poznam enega v Ljutomerju,sicer imajo prodajo avtomobilov,ki tudi dela take stvari.Podjetje se imenuje Avto-R Cven tel.:584-98-80 ali gsm.041 628 919.Ce hoces ga lahko poklices,tak malo informativno,mogoce ti bo vedo kaj povedat

PiNkZ PoWeR
Novinec

Napisal/-a PiNkZ PoWeR To avg 10, 2004 8:54 pm

simko hvala vsaka pomoc bo mi prav prisla sedaj ko se imam v glavi ta podvig in upam da bo uspel??

hvala :wink:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr avg 11, 2004 3:21 am

voltage je napisal/-a:simbolično ceno... k****n. oprosti, nimam drugih besed... se zavedaš koliko te pride tak odbijač, unikat, narejen po zamislu lastnika?
Matic

Niti 10jurjev ne ce delas sam :wink:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov