PaGeR je napisal/-a:Chip je napisal/-a:Mislis takole:
Ledice ti jaz prodam,pa tudi nardim.Kateri avto?
Chip
O Chip...
A zdej si pa pare v tem poslu zavohu
LP
Chip je napisal/-a:PaGeR je napisal/-a:Chip je napisal/-a:Mislis takole:
Ledice ti jaz prodam,pa tudi nardim.Kateri avto?
Chip
O Chip...
A zdej si pa pare v tem poslu zavohu
LP
Niti ne, sam folku mal pomagam ker mam cajt.Nimam nic na faksu ker
sem vse naredu.Do oktobra je pa se kar nekaj.
Aja, pa se veliko hitreje naredim kot ti - 8ur pa se dva sta bla![]()
![]()
Chip
Chip je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:Heheh konkurenca![]()
Kaksna je to konkurenca k od mene ledice kupuje.Prepoceni jih
prodajam![]()
Chip
PaGeR je napisal/-a:Chip je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:Heheh konkurenca![]()
Kaksna je to konkurenca k od mene ledice kupuje.Prepoceni jih
prodajam![]()
Chip
Sem dobil nekoga drugega, ki ima rdeče ceneje kot ti, modre pa še vedno iščem... Kaj k***, ko so pa pri tebi vedno ko jih naročim dražje (pomojem se tolk tud ne spreminja cena ledic, se ti ne zdi?)
LP
PaGeR je napisal/-a:Ka pa tij zdej, a se tje čist zbledl al ka![]()
"Sorry k si kdaj kupu kaj od mene " - če mi ne bi bilo všeč, verjetno ne bi kupil kajne?
Sam ne se mi delat zdej angelčka tle, da ti tudi ne zaslužiš nič (sej nč ne jamram, pač vsak mora nekaj zaslužiti), samo tko si reku ko da greš ti že v minus
Sej jih bom še kej rabu, pa dobiš nxt $$$ vnaprej :P
LP
Chip je napisal/-a:Ce bi ti vedel kolk men razlike ostane bi bil presenecen.
Prvenstveno je blo misljeno( kot ze ves) za "nase" klubovce in tudi nekaterim ostalim.
In seveda za lastno uporabo.Tudi ti se ne sprenevedaj, dobro ves kaksne kolicine moram jaz narociti da tebi prodam tistih nx10 komadov.S tem da placam vnaprej.
Jebiga tko je.
Aha, drugace sem se spomnil, rdece ledice na platah folk zrihta iz ene firme v Lescah ( ne bom imenoval) ki to dela in vcasih ostane "skart" roba.Tako da vem kje se to dobi,
ni blema.![]()
Kakorkoli, nisi fer,dobro ves da ne nategujem folka, ti pa kle pises kao da prodajam ledice po 1000SIT/kom.No na sreco je veliko takih ki vejo resnico.Ne mazi je
Chip
PaGeR je napisal/-a:Chip je napisal/-a:Ce bi ti vedel kolk men razlike ostane bi bil presenecen.
Prvenstveno je blo misljeno( kot ze ves) za "nase" klubovce in tudi nekaterim ostalim.
In seveda za lastno uporabo.Tudi ti se ne sprenevedaj, dobro ves kaksne kolicine moram jaz narociti da tebi prodam tistih nx10 komadov.S tem da placam vnaprej.
Jebiga tko je.
Aha, drugace sem se spomnil, rdece ledice na platah folk zrihta iz ene firme v Lescah ( ne bom imenoval) ki to dela in vcasih ostane "skart" roba.Tako da vem kje se to dobi,
ni blema.![]()
Kakorkoli, nisi fer,dobro ves da ne nategujem folka, ti pa kle pises kao da prodajam ledice po 1000SIT/kom.No na sreco je veliko takih ki vejo resnico.Ne mazi je
Chip
WTF?!?!?!?
Kdo je omenjal velike vsote zalužka? ----> Jst ne!
Ma sej ql... Če ti je tko hudo, mi pa ni treba več prodajat ledic, k zdej sm pa že jst izpadu ko en klošar, ki zasluži 100k na eni montaži!!!
"nisi fer,dobro ves da ne nategujem folka" Jst to vem, pa kje the f*** sm napisu da ga? Kot sm že prej napisu, če mi ne bi blo všeč, pol ne bi pri tebi nabavlu, pa pika .
Pa itaq je tko, da vsakemu rečem "lahko sam ledice prineseš, jaz jih imam po toliko, če jih dobiš ceneje jih vzemi tam, pa pol računam samo montažo, sa katero se pa tudi ne bi dalo preživeti!!!
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov