Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Tablce brez okvirja

Napisal/-a dj_em So feb 08, 2003 5:27 pm

Ok pomoje bi blo ful lepo če bi mel tablce brez okvirja.Ubistvu bi to naredi sam nevem s čeim naj to pritrdim da mi nau tut med dežjem; skratka vremenskimi vplivi dol padla.

Sm razmišlu na kak samolepilni trak sam nevem katerga naj kupm da bo dovol močn.

Kaki predlogi?

LP

Uporabniški avatar
Twingo Sport
Novinec

Re: Tablce brez okvirja

Napisal/-a Twingo Sport So feb 08, 2003 5:39 pm

Jest mam brez okvirja.Tablico mas lahko tako pritrjeno brez okvirja sam ne sme biti poskodovana.;) TO MORES PAZIT!Pritrdis jo z lepilom za spojlerje in se das dodatno obojestranski trak ;) Zgleda pa super ;)Tiste tablice ka so pa preluknane ti pa zatezijo na tehnicnem pa kapsi tut poloznco napisejo ;)

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy So feb 08, 2003 5:57 pm

trak za lepljenje ogledal .. drzi kot pribito .. ali pa silikon .. pri obojem pa je treba paziti pri odstranjevanju :> fen, ali pa laks :D
Slika
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So feb 08, 2003 7:16 pm

Dobi se dvostranski lepilni trak bele barve je pa bol debel od navadnega, mocen pa je se prevec, tako da ni panike pa bi ti tablica dol pala

lost1
Novinec

Napisal/-a lost1 So feb 08, 2003 7:53 pm

Jz mam v sprednji tablici 6 luken :D

4 so nastale k sm jo hotel prinetati na odbijac,vendar sem jo zgubu potem,pol sm pa se 2 lukne naredu pa sm jo prsravfu.Uzadi mam pa samo 2 lukne,pa je isto direkt prsravfana.

Ce mi kej rece zakaj mam tko,mu recem da sm v kranju vidu na policijskih avtomobilih.

dozdej mi se nobn ni tezil,pa tut na motorju sm ml prsravfano iz 4 vijaki..
Slika
Opel Vectra 2.0i

------------------------------------------------
It\'s nice to be cool, but it\'s even cooler to be nice!

Uporabniški avatar
Twingo Sport
Novinec

Napisal/-a Twingo Sport So feb 08, 2003 8:03 pm

Jest mam prlepleno z lepilom za spojlerje pa se obojestranski trak.
Ce bos dubu zatezenga kapsa al pa na tehnicenm zatezenga kronika bo stala. :D

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Re: Re: Tablce brez okvirja

Napisal/-a Need_Power So feb 08, 2003 9:33 pm

gerchy pravi:
trak za lepljenje ogledal .. drzi kot pribito .. ali pa silikon .. pri obojem pa je treba paziti pri odstranjevanju :> fen, ali pa laks :D
Slika
Slika

Čuj kdo pa ti je 'porihtal' črni rob na tablici? Full full dobro zgleda. A kopsi težijo kaj? Al pa na tehničnem?
Daj poročaj malo please.

Ajde
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S So feb 08, 2003 10:06 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Ne feb 09, 2003 12:47 am

Zaradi "prebarvanega" roba baje zlo radi težijo pri prehodu čez mejo. Ti kar hitro napišejo nezanemarljivo kazen.
Slika Slika

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pro2c Ne feb 09, 2003 2:10 am

na parih avtih sem ze videl namesto tablice spredaj malo manjso nalepko - kao mini tablica...
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]

gerchy
Moderator foruma

Napisal/-a gerchy Ne feb 09, 2003 10:54 am

ja, crn rob naj bi bil prepovedan :> Ampak lokalni policaji so rekli, da naceloma ni problema, kolega pa je enkrat skoraj dobil 1000 silingov kazni na mejnem prehodu, a je zadevo hitro potrgal. No, zaradi tega sem jaz to opravil z crno tapeto (zaradi moznosti odlepljanja), kajti na prejsnji tablici sem zelen rob enostavno "presprical" :>

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Ne feb 09, 2003 11:54 am

Jst imam sprednjo prišraufano že od začetka, pa mi še noben ni rekel nič! Ne na tehničnem, ne policija,... Kar se tiče robu, vsakršno predrugačenje reg. tablice je prekršek. Isto velja tudi za prevrtanje tablice. Najhuje obravnavajo policisti, in delavci na teh. pregledih tiste male tablice. Če imaš tako tablico v praksi pomeni, ko da je nimaš, ker to ni veljavna tablica, in se smatra, kot da je nimaš! V Slo. obstajata samo 2 dimenziji in sicer ta pravokotna in kvadratna, vse ostalo pa ni reg. tablica!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne feb 09, 2003 12:39 pm

še ena obstaja.
una za nalimat
SlikaSlika

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Napisal/-a pro2c Ne feb 09, 2003 12:48 pm

maky pravi:
še ena obstaja.
una za nalimat

ja, tisto sem ze na kaksnih treh avtih videl in me res zanima kaj je to in ce more tvoj avto izpolnjevati kaksne posebne pogoje da jo dobis? :)
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne feb 09, 2003 2:22 pm

Nalepil jo bos ( kot to ze ostali rekli ) z dvostranskim samolepilnim trakom. Meni se ni dol padla. Zgleda resnicno lepo. Sploh zadaj ko je samo barva avtomobila in nobenega bednega crnega okvirja. Spredaj pa ni kaksne posebnosti ker je ze del narejen za tablico in je crn. Ko bom pa se to postrihal v barvi avtomobila bo pa tudi sprednji konec lepo prisel do izraza. Gres v tehnicno trgovino in reces " hocem dvostranski samolepilni trak " Se prej pa z alkoholom DOBRO ocisti tablico in podlago na katero jo bos nalimal. Spredaj itak ni panike ker jo bo veter limal na podlago, zadaj pa tudini kaksnih hudih sil da bi ti jo odtrgalo.
Sem pa opazil, da mogoce poleti na direktnem soncu, ti lahko poleze. Imam obcutek da je na levi strani malo polezla, ali sem bil pa le sam malo neroden pri limanju. :D
SlikaSlika

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Ne feb 09, 2003 2:29 pm

maky pravi:
še ena obstaja.
una za nalimat

Ja ampak to je pa preizkušnja! To ni redna tablica, in velja največ 3 dni!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

gerchy
Moderator foruma

Napisal/-a gerchy Ne feb 09, 2003 2:43 pm

obstajajo menda tablice v obliki nalepk (za avtomobile, ki spredaj nimajo predvidenega prostora za tablice) - ampak mislim da je za to potrebno soglasje - nisem pa preprican.

Kar se tice lepljenja .. je treba paziti, ce je prostor ukrivljen, je obvezno potrebno ukriviti tudi tablico, ker ce ne bo po nekaj dneh na robovih odstopila. Zadaj naceloma ni tezav, previdno le pri vozilih, ki imajo zadaj plasticno povrsino (groba plastika). Seveda je obe povrsini zadeve potrebno ocistiti.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne feb 09, 2003 3:58 pm

tiste nalepke niso tablice!

tega noben ne dela po pooblastilu države, ampak delajo to posamezniki, ki nimajo licence za izdelovanje tablic!!!

sem se pogovarjal s policaji, da so take tablice prepovedane, ampak jih tolerirajo, če se cifre ujemajo s tazadnjo tablico

in zakaj jih naj ne bi imeli? ker je tablica fino odsevno mesto za laserske radarje :D
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne feb 09, 2003 4:20 pm

Matr, meni bi tud ful odgovarjalo če bi lahko imel spredaj manjšo tablico in po možnosti nalepko. A lahko kdo res 100% potrdi, da to tolerirajo - najbrž je odvisno od sreče ;), ali kako? A mislte da bi se lahko na to zgovoril, da je avto registriran kot specialno osebno vozilo? Imam predelan sprednji odbijač in se zdej nikakor ne morem sprijaznit, da bom mogu dat gor navadno klasično reg. tablico :(.
Slika Slika

Neno
Novinec

Tablce brez okvirja

Napisal/-a Neno Ne feb 09, 2003 5:45 pm

Tablica brez okvirja lepo zgleda ni kaj! Jaz je sicer nimam tako narete mogoce kdaj...mi je ze kolega rekel da si naj dam!!

No glede one malo manjse tablice ki jo nekateri posebnezi majo (jaz vem za ena dva v Mariboru) in je nalimana! Zgleda full dobro ampak ce te ne zezajo domaci policaji, pol te pa sigurno na meji tuji policaji! Jaz en primer poznam in je pol moral navadno tablico gor dajat (jo je kolko vem takrat le z spago zavezal)!

Lep pozdrav!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov