Andy je napisal/-a:keown je napisal/-a:Pozdrav,
sem kupu feltne...in spredi mi strlijo vn 1-2cm prblizno (od blatnika)... neki sm slisu pravit od enga da mi zarad tega ne bodo niti homologirali... kaj je to res?
hvala,
lp
Homo ne boš naredu, če ti vn gledajo!
Nič ne bo s tem da daš plastiko gor in homologiraš pol pa plastiko dol, zato ker ti obrobe vpišejo v kartonček!
Sem mel sam podobne težave ker mi je gledla feltna z guma za 1 cm ven spredi pa raj nism vzel feltn!
Edin širjenje ti pride v poštev to pa dvomim da se ti splača.
lp
GLEJ...!
Jst sm mel isti ampak res POPOLNOMA isti problem. Mam hondo civic letnik 99'. Po homo kartončku je največja dovoljena pnevmatik 185/60/14. Sm kupu lite feltne 15 col OZ VELA in gume GY Eagle F1... No zdej pa gremo na atest......... Gume imajo rob za zaščito pred robniki (verjetno poznaš pa tud če ne nima veze). Se prpelem na RTI v mariboru, tip pregleda papirje VSE KUL, pregleda številko(e) šasije VSE KUL, pa pridemo do gum, pa reče: (citiram) hm....tole pa ne bo vredu. Sm mu reku, ja kako da ne, če pa vsi papirji pa vse štima tako kot more. Pa da merilo na gumo, pa reče: no, tule ne sme biti čisto nič odmika oz prostora med gumo in blatnikom, ko je merilo oz. po njegovo povedano, šablona gor. In jaz njemu ja kaj naj zdej pa on men ja nč...... NO fajn!!!!! In pol mi reče model, vi kr pejte pa kupte plastične obrobe jih dejte gor in je reku da prou fajn zgleda (JA, ČE VERJAMEŠ!!!!!) pa pridte nazaj (IN SEVEDA ŠE ENKRAT PLAČAJTE!!!!!!!) in bo vse ok.... In pol jst to kupim f****m to na avto, se spet prijavim (IN ČAKAM 14 DNI KO i**** DA PRIDEM SPET NA VRSTO....) in grem znova na RTI. Pride ta isti model ven samo pogleda avto (sploh ni vzel merila) in reče: no vidiš zdej je pa OK, pa prou lepo pride (JA SEVEDA!!!!), poslika avto in mi reče da naj pridem čez eno uro nazaj in da bom dobu kartonček. IN TO SE JE RES TUDI ZGODILO...!
ZDEJ PA TISTO GLAVNO:
KO SEM ODPRU HOMO KARTONČEK PIŠE TAM POD:
opis spremembe ali predelave vozila:
dodatno dovoljene pnevmatike 195/50 R15 78T, tako da
NE PIŠE NIČ DRUGEGA, SPLOH PA NE NOBENIH BLATNIKOV, ROBOV, ........
sej sm ti reku: kup plastiko, pejt tja, zrihti pol pa.......................SAJ VEŠ!!!
LP! Grega!