IbizaFreak je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:DZC stane 24000 sit,električne šajbe pa okrog 40000 sit.
DCZ komplet z motorčki in vsem za 24k? Kje pa to?
monster_d je napisal/-a:Tam ko mas une rocke za sipe gor pa dol, das rocke dol, pa na une genau gor pase motorcek od zxa.
Edina slaba lastnost je semizdi da ti pol mal ven gleda zadeva, usaj technoboy je mel tak (en bel jugo z modrimi crtami z kranja)
PiLLLe je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Tam ko mas une rocke za sipe gor pa dol, das rocke dol, pa na une genau gor pase motorcek od zxa.
Edina slaba lastnost je semizdi da ti pol mal ven gleda zadeva, usaj technoboy je mel tak (en bel jugo z modrimi crtami z kranja)
Sori za of topic sam monsta a sm tebe jst ze uprasu kje se je zgubu un jugic od tehnota?
LP PiLLLe
monster_d je napisal/-a:El pomik stekel pase od citroena Zx orginal.
Une heble dol, pa kr oz zx-a gor.
GVX odbijace je mal tezje dobit.
Jaz sem jih mel encas sem mislo na mojiga dat, pa sem gledu ker so z gume pa so zviti itd... pa sem za 10k jih naprej lifral za 2k pa jih dobu
darkdog24 je napisal/-a:IbizaFreak je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:DZC stane 24000 sit,električne šajbe pa okrog 40000 sit.
DCZ komplet z motorčki in vsem za 24k? Kje pa to?
V Velenju pri mojem autoelektričarju.DZC + 2 daljinca za 24000 sit.
Informacije pa dajem samo preko PM,da nebom delal reklame.
Lev-Divji Maček je napisal/-a:Še eno kratko vprašanje?Ali je dovoljeno barvati zadnje luči v črno barvo?
Sam kolikor vem ni dovoljeno!!! Ali imam prav?
ops: Lepo prosm za odgovor!!!!!!!
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov