yogo je napisal/-a:moj nasvet....pusti orginal odbijače ( mogoče sprednjega zamenjaj s tistim od leona sport) ...vse v barvo avta ( letvice, kljuke)...pol pa gor ene 17 col feljuge, znižat za ene 5 cm, pa enag remusa, in mogoče zatemnit šipe...in bo špica ...use skupaj te bo koštalo max 400 sit, če kupiš rabljene feltne
cardynal je napisal/-a:em feltne ze imam šipe ze imam zatemnjene tud spojlerje ze imam sam od ms designe uni ko se sam cez masko dajo morem poslikat enkrat pa pokazat.Djte prosim mi kake informacije kje se bi dalo ta je-designe dobit pa kolk bi bla kaj cena sprednjega podaljska men se pa ful dopade ta podaljsek
cardynal je napisal/-a:uh se rdec je madona isti ko moj zj pa vidim da bi pasale letvice v barvi vozila tnx
aja pa od je-designe hočem met sm se fiksno odlocu ker res full lepo sedejo na leoa
CupraR je napisal/-a:Za barvo se ne sekiraj, ker določen % (kr velik) je lahk druge barve na avtu. Če bo sam havba druge barve ne bo panike. Drgač pa če boš od Je-designa uzel samo sprednji odbijač nisi nč naredu. Treba pol cel komplet ubost, drgač bo smešno zgledal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov