Original:

Sirsi blatniki:

LP
Dariooo je napisal/-a:hmm....vsekakor da je mozno....he he..dan danes je vse mozno
js bom tko naredil......ker ce ne mi gume fjst vn stlijo..
hmm...kje bi dubu to??...poglej pri trgovinah s sportno avtoopremo.....
Forsythe je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:hmm....vsekakor da je mozno....he he..dan danes je vse mozno
V trgovinah lahko kupim le nove blatnike, jaz pa bi rad originalne ven potegnil, samo ne vem ce se da tak fejst...
Forsythe je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:hmm....vsekakor da je mozno....he he..dan danes je vse mozno
V trgovinah lahko kupim le nove blatnike, jaz pa bi rad originalne ven potegnil, samo ne vem ce se da tak fejst...
Pug! je napisal/-a:
Zakaj bi svoje ven vlekel, če lah kupiš druge??? Ne se it takih reči, če nisi pripravljen tolarja dat!
Kupš lahko tud kake blatnike od hrošča al pa kej, pa jih modificiraš. Seveda ti bo to naredu en izkušen maher..
Pug! je napisal/-a:No vidiš, po pa ni problema. Sam po morš pazet, da ko boš razširil blatnike, da boš tudi ven kolesa dal, ker čene bo grdo u 0. Treba jih je čist do roba dat, za to pa rabiš kar ene 5cm al pa še več distančnikov... To pa vedi, da rokca trpi kr dost bol...
Pug! je napisal/-a:Kot vidiš ta verzija ne zgleda tolk dobr, ampak to je pač klasično širjenje - navari se blatnik, zakita in poštriha. Ampak to lahko nardiš tud tko, da bo tko zgledal kot widebody. Sam mal več kleparskih ur je...
habbich je napisal/-a:Na slikah je wide bodykit... Kot vedno za homologacijo potrebujes TUV certifikate. Ce imas to imas postempljan kartoncek
Tuki je pa ena stran, kaj so norci iz anglije naredili oplu: www.calibrecoachworks.com
killah bee je napisal/-a:Forsythe je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:hmm....vsekakor da je mozno....he he..dan danes je vse mozno
pa ka s ti nor , dej mal bl pomisl prej ,kaj vprašaš![]()
mislš da maš blatnike iz plastelina al kaj![]()
da se jih mal ven razvlečt,sam nikol tok,kake cca 2 cm največ
dela pa to Fazer v KR
LP Killah bee
vepar je napisal/-a:12k na par.
pa on ti ga ne "pošir" ampk ti sam tist notranji rob zapogne gor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov