Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Montaža body kita

sedaj (ne morem čakat)
15
24%
spomladi :(
47
76%

Skupaj glasov : 62

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Body kit ???

Napisal/-a seat Sr dec 15, 2004 2:35 pm

Zanima me ali naj montiram body kit sedaj ali naj počakam na pomlad :(
Zanima pa me tudi kako je z temo body kiti pozimi kako so kaj trpežni mislim ali poknejo če slučajno pritisneš v kakšen sneg in pa koliko snega lahko recimo tiščiš ne da bi odbijač poknu kako vi ravnate v podobnih primerih :?:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a iLLoGiC Sr dec 15, 2004 2:49 pm

priporočam da ne dajaš zaj gor, ker dosti ljudi pozimi tud dol pojemlje to...

ni tak da bi poknilo ko bi se prve snežinke dotakno, ampak v SLO je komunalna služba kar se plugov tiče po domače povedano v zasneženi pi***, in boš kaj hitro naletel na kaki kupček snega, ki bo za tvoj odbijač prevelik zalogaj...

raje počakaj, da neboš dvakrat dnarja ven metal... ;)
Govoril sem...

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Sr dec 15, 2004 3:17 pm

zdaj ne gor dajat!!

kolegu je vse začelo odstopat k je pozim gor limou.
pa kot je bilo že povedano--- zimske razmere niso glih najbolše pri nas.
več možnosti imaš da ga boš zrajsal.

Uporabniški avatar
dr alessio
Novinec

Kraj: okolica kranja (zadraga)

Napisal/-a dr alessio Sr dec 15, 2004 3:18 pm

pocakej na spomlad tud sam bom spomlad gor dajal ker sm se prevec fukov z usem da bi zdj pozim zarad lenih komunalcev use slo u pi**o
Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr dec 15, 2004 3:19 pm

itak snega nebo tko da

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr dec 15, 2004 3:21 pm

ej dej kakšne slikce
:P

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Sr dec 15, 2004 3:22 pm

Jast ti tut priporočam da na spomladansko sončece počakaš.

DR.alessio: kuko lohka govoriš da so leni. Sploh ne veš kok delajo pa kr neki pičkarš pa pametuješ!!!!!!!!!!!!! Pa pejt ti celo noč sneg premetavat,bomo vidl kdo bo pol len!!!!!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr dec 15, 2004 5:10 pm

Če maš slučajno poliesterske spojlerje je še slabše ... prej bo počlo...
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr dec 15, 2004 5:19 pm

Ja sej ravno zato sem v dilemi in sem raje vprašal vas ki to ali že maste ali pa boste dajal gor je pa dejstvo da naslednjo leto oz. zimo bo kit ostal gor tko da.....
Po mojem po nakupu body kita (niso podaljški) potem tut spat nebom mogu pa je zato skušnjava sam po eni strani pa,nočem da na novem avtu in pa novem kitu recimo čez kakšen teden pol zlomim odbijač ker pol pa.....auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuč moje srce :):):)
Glede zimske službe pa morm rečt da pri nas nimamo težav res ceste so že ob odhodu (5:30) v službo povečini splužene in posoljene res pa je da v mestih kjer je pluženih površin več lahko kdaj pride do zajeba jim pa vsaka čast res da vsaj pri nas( po drugot v Sloveniji nisem seznanjen) res delo opravijo hitro in pa dobro.
Zanima me če ma kdo od vas body kit kako ravna pozimi in kako je z demontažo kita če ga kdo vzame dol
Hvala za odgovore.

LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Sr dec 15, 2004 5:21 pm

odvisno kak body kit.

če maš komplet druge odbijače jih pozim sm zamenjaš z orig.
če maš pa nalepljeno gor pol je pa mal jeba.

Uporabniški avatar
dr alessio
Novinec

Kraj: okolica kranja (zadraga)

Napisal/-a dr alessio Sr dec 15, 2004 5:32 pm

Aleš je napisal/-a:Jast ti tut priporočam da na spomladansko sončece počakaš.

DR.alessio: kuko lohka govoriš da so leni. Sploh ne veš kok delajo pa kr neki pičkarš pa pametuješ!!!!!!!!!!!!! Pa pejt ti celo noč sneg premetavat,bomo vidl kdo bo pol len!!!!!

ok kle pr nas je zmer komad snega pa nc spluzn tko da ne pametvat sej mogoce nek res pluzjo sam tle je pa kuraccccc pa nismo dost delc od trzica
Slika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Če dec 16, 2004 9:52 am

jest dam zmeri vse dol(odbijace zamenjam z originali), ker ni glih zdravo za odijace pluzenje po snegu

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če dec 16, 2004 10:05 am

Verjamm da te matra, sam hitr ti sneg, led prleti in gre v pm vse skup :evil: Razn če maš željo spomlad še enkat barvat :lol:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če dec 16, 2004 10:43 am

Js mam vse gor pozimi vozim previdno,spomladi pa itak morm barvat sprednji konec zaradi enih predelav,tako da mi neigra nobene vloge ta kurčeva zima.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če dec 16, 2004 2:38 pm

Hja res me matra ker nevem kako bom lahko prezimil če vem da imam v garaži body kit kupil ga bom pa sedaj in zato ker mi je a3m dal super popust ne ceel kit
No naj še povem da avta se nimam spuščenga kadunc mi je reku da peire kit cca 1-2 cm nižje od originala sam pri men je problem ker zj pa res nevem al naj dam takoj gor al naj poskusim počakat do spomlaaaaaaaaaaaaaadi (mater bo dolga :) )

Mergy
Nov uporabnik

Kraj: Brezje

Napisal/-a Mergy Če dec 16, 2004 2:51 pm

Jest mam tut vse gor, kokr je reku dargdog24, pozimi vozim previdneje in je vse uredu.

LP Mergy

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Če dec 16, 2004 3:47 pm

seat je napisal/-a:Hja res me matra ker nevem kako bom lahko prezimil če vem da imam v garaži body kit kupil ga bom pa sedaj in zato ker mi je a3m dal super popust ne ceel kit
No naj še povem da avta se nimam spuščenga kadunc mi je reku da peire kit cca 1-2 cm nižje od originala sam pri men je problem ker zj pa res nevem al naj dam takoj gor al naj poskusim počakat do spomlaaaaaaaaaaaaaadi (mater bo dolga :) )

Te 100% razumem, če boš srečen sam če daš gor, pa dej. Sej če praviš da ni tolk snega pr vas, pa če ni ekstra nizek avto z bodykitom, pol ni problema, edino pesek na cestah ti bo pa prednji odbijač čez zimo mal popikal :?
Born to be wild !

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če dec 16, 2004 4:51 pm

Ja no snega je kar sam povečini so ceste redno splužene tak da.....
Glede pikic pa hm neki se jih bo nabralo ampak sej naslednjo zimo bo isto pač bom mogu merkat na varnoston razdaljo in to je to in še neki me zanima kdor ma carzon kit kako so narejeni nosilci a je to izi za demontiral al je jeba :) pa kako ma rešeno pr nosilcih za meglenke če mi ve kdo to povedat prosm

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Če dec 16, 2004 9:12 pm

Jst sem zdej bil v LJ pri A3M-u in gledal tale kit (men je reku da pride nižji 6-7cm od originala),kit treba vodno zbrusit,luknjic za pritrditev nima narejenih jih moraš sam vrtat.Za ta denar sem misliu da je to boljš in lepš narejeno in se odloču da ga nem kupu :oops: .

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če dec 16, 2004 9:16 pm

Jst sm ga gledal in je še sam kadunc reku da če avta nimaš spuščenga se sprednji odbijač razlikuje za cca 1-2cm od orginalnega s tem da morš štet tudi tisto črno plastiko ki je pod orginal odbijaču
BTW kit mi bo po vsej verjetnosti montiral a3m
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov