Zanima me če kdo slučajn ve kje bi se dale dobit takšne nalepke, ki
se prlepjo recimo na odbijač namest tablce?
Pa če je sploh dovoljeno, pa kolko $$$?
Še slikca:

Tomo je napisal/-a:Kaj pa če bi jo prestavil?
Zdaj jo mam na prtljažniku rad pa bi jo prestavil na zadn odbijač.(Renault 5)
Je to dovoljeno?
FireSTORM je napisal/-a:kolko pa jaz vem je to mel bratranec na Dodge Stealth Twin Turbo to nalepko...na meji so mu rekli da ni dovoljeno, ko pa so ga ustavli policaji pa jih je vprašal in so rekli da JE dovoljeno...tak da zdaj pa lahko vohaš...
Dariooo je napisal/-a:hmm...in kko pa je kej s tistimi avti ki nimajo kam dat okvirja?...recimo kak ferarri....corvetre........pa podobni sportni avti?.....en moj sosed je imel corvetto.....pa je imel majhno tablico...sam zdaj ne vem ce je dubu to na obcini...al si je dal naredit nalepko......buu....
lublancan je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:hmm...in kko pa je kej s tistimi avti ki nimajo kam dat okvirja?...recimo kak ferarri....corvetre........pa podobni sportni avti?.....en moj sosed je imel corvetto.....pa je imel majhno tablico...sam zdaj ne vem ce je dubu to na obcini...al si je dal naredit nalepko......buu....
legalno ne morš nč, ker njih boli qrac če ti ne morš nkamr dt
morš jo met
sej na AR 156 in GT tud ne paše normalna tablca, če bi ble vsaj majše bi blo cool, nalepka pa sploh
JOYride je napisal/-a:OK... mejhne tablice, nalepke,...
Vprasano na obcini: ne obstaja!
Vprasano na policiji: ne smes met! (ce mas gre za ponarejanje drzavnih dokumentov)
Vprasano pri proizvajalcih tablic: ne smejo delat!
A se komu kej ni jasn![]()
Ce mas ferarija se bos pac vozu spredi brez tablce, a bo problem kazn placat...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost