acom je napisal/-a:Ko greš na tehničnega imaš okrog kanala čež katerega pelješ stopničko - rob. Če gre avto tam čez, potej OK, če ne pa ga ne spustijo čez. Na oko bi rekel da je to okrog 10cm. Sem pa slišal da so ljudje na tisti stopnički že avto uničili, ne samo spojler ampak celo karter. Kriv je bil lastnik avtomobila in ne tehnični, ker avto pač ni bil v skladu s predpisi.
Najboljše da greš tja in izmeriš tisto stopničko, pa še kakšen cm rezerve si vzemi.
darkdog24 je napisal/-a:Glede stopničke ni res da je 10cm!!!!!
Js mam Cliota spredaj od podna 8cm - merjeno na showu v Ptuju lani in auto gre normalno čez tehničnega.Pač podložijo kej če je treba.To da so pa na LPP-ju dali papirje da je vse vredu pa ni tvoj oziroma moj problem.Js sm prinesu papirje da bi rad homologiru spuščen auto in sm jih dobu.
Tako da tista stopnička ni mera in nesme ti auta zavrnit na tehničnem če imaš apirje urejene.Se bojo pa mogli drugač najdet, da bodo lahko tudi spuščeni auti čez lazli.
darkdog24 je napisal/-a:Glede stopničke ni res da je 10cm!!!!!
Js mam Cliota spredaj od podna 8cm - merjeno na showu v Ptuju lani in auto gre normalno čez tehničnega.Pač podložijo kej če je treba.To da so pa na LPP-ju dali papirje da je vse vredu pa ni tvoj oziroma moj problem.Js sm prinesu papirje da bi rad homologiru spuščen auto in sm jih dobu.
Tako da tista stopnička ni mera in nesme ti auta zavrnit na tehničnem če imaš apirje urejene.Se bojo pa mogli drugač najdet, da bodo lahko tudi spuščeni auti čez lazli.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost