Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
armatura je pomoje kr homemade...tiste loputce za zračenje so od alfe 33 pomoje....pa uni gumbi spodi tut.....števci tamali so....hmmm....števci univerzalni....
neki tacga no....avto je pa fičo mogoče
od lade definitivno ni ker smo mel pr nas prej kr neki modelov lad in nobena armaturka ni bbla tej podobna
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
tako armaturko isto ima lancia thema....al ena druga lancia..........al dedra...ma se mi zdi da kr tema...2.0 16v Turbo....je 100% ta motor.......kira pa je nism zihr.....ki imam js tako doma pred sabo....
LP