jurčiboy je napisal/-a:ja je ja
js sm mel isti problem
pa mi je naredu en čist isto in voila šlo skoz brez problemov
ti sam pošleš vlogo za homologacijo v lublano al pa mb(priporočam lj, ker so dost bol človeški pa cenejši) pa tote fotokopirane papirje zran pa je to to.
tk da brez problemov
zej sam če so papirji pravi
da ti ni dal papirje od kakih letvic za luči, mogu bi ti jih pa dat za odbijače:)))))
mal heca, sam dejansko more it skoz brez problemov
lp
PaGeR je napisal/-a:jurčiboy je napisal/-a:ja je ja
js sm mel isti problem
pa mi je naredu en čist isto in voila šlo skoz brez problemov
ti sam pošleš vlogo za homologacijo v lublano al pa mb(priporočam lj, ker so dost bol človeški pa cenejši) pa tote fotokopirane papirje zran pa je to to.
tk da brez problemov
zej sam če so papirji pravi
da ti ni dal papirje od kakih letvic za luči, mogu bi ti jih pa dat za odbijače:)))))
mal heca, sam dejansko more it skoz brez problemov
lp
Kdo ti je pa to delu? :P
Drgač ti pa svetujem da greš pač probat...Če te bo pa G. Vrtačnik vrgu, boš pa pač mogu šeenkrat plačat pa je an
LP
BaSe je napisal/-a:potrdilo o vgradnji rabiš pri fedrah, pa pri mašini...
no v MB pa rabiš še pri montaži koles, spojlerov, brisalcev in smrekice :P ...
Aja to je huda, ko gre kolega na RTI v MB-ju homologirat Blende, pa je še poleg certifikata rabil izpis, da luči še vedno svetijo normalno, on tega seveda ni mel in ni naredil![]()
Jaz sem skor umrl od smeha ko je to govoril
![]()
BlackWind je napisal/-a:.
ja pa za sportn filtr tut baje rabs potrdilo o strokovni ugranji pri fedrih pa rabis se potrdilo o optiki!
Mate je napisal/-a:BlackWind je napisal/-a:.
ja pa za sportn filtr tut baje rabs potrdilo o strokovni ugranji pri fedrih pa rabis se potrdilo o optiki!
Tole ni nujno res. Jest sm pri Amortizerju zamenjal fedre in trsal amortizerje. Kr pr njih sem vplacal 12k za homologacijo in po enem mescu me je pri njih cakal kartoncek. Ne duha ne sluh o kaksni optikiOptiko sem sam potem sicer naredil - ziher je ziher.
Zanimivo je, da mamo vsi cist drugacne izkusnje in informacije iz cesar je vec kot ocitno da niti unim samim ni niti prblizno jasno kako bi mogle stvari potekat, kaj bi moglo bit homologirano in kaj rabis se dodatno za homologacijo dolocene predelave. Mi moramo pa placat. Kot da bi placal cestnino za avtocesto v gradnji, vmes se pa se enih 20 km pelu po makadamu
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 4 gostov