Lepa hvala.
KREMENKO je napisal/-a:No evo zdej bom pa opisal kaj me muči, pa ne me preveč k***..! Sem probal ena platišča od peugeot 206. Razmik 4*108 kot moj dimenzije gum 195/50/15 (zdaj mam 165/65/14 - zimske). Feltna ne gre gor, se mi nasloni ob volanski končnik. O.K. pač ne gre. Grem en dan do xxx(firma, da ne bom delal slabe reklame), in mi povejo da je ET za mojga avtota (citroen saxo) 15-25. Ob tem pomislim na pltišča ki sem jih probal (imela so ET 25). WTF je zdej to. Grem naslednji dan do iste firme, vprašam enga druzga modela za ET, mi reče 16-18. Halo kva pa zdej. Dons pa vidim, da imam jeklena platišča ET 24!
Na xxx so mi povedal za ET brez da bi jim kaj omenjal dimenzijo gum.
NE RAZUMEM.
KREMENKO je napisal/-a:...Grem naslednji dan do iste firme, vprašam enga druzga modela za ET, mi reče 16-18. Halo kva pa zdej. Dons pa vidim, da imam jeklena platišča ET 24!
Mike_E_ je napisal/-a:KREMENKO je napisal/-a:...Grem naslednji dan do iste firme, vprašam enga druzga modela za ET, mi reče 16-18. Halo kva pa zdej. Dons pa vidim, da imam jeklena platišča ET 24!
Tut jst sm mel na vseh alu platiščih na puntotu brez problemov ET35 (mi je blo rečeno da ma ta avto tak ET), original železna platišča so pa ET48
Fullback je napisal/-a:Kva je mike, a si že najdu nove feltne?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov