Odločil sem se da bom pobarval notranjost in sicer vratne panele sredinsko konzolo, celotno armaturo.... prosil bi vas za nasvete kako naj kombiniram barve. Blago na vratnih panelah bom prelimal s črnim usnjem ostalo pane vem kakšne barve bi pabarval razmišljal sem da bi bila armaturka in vratne panele kovinsko črna tisto kar je sedaj sivo pa bo temno kovinsko rdeče....
Kombinacija barv je zelo odvisna od barve avtomobila, sedežev, tapet, stropa, osvetlitve števcev in radia. Brez veze je, da nekatere barve sekajo vn, biti mora komplet kombinacija, ker drugače je najbolj, da pustiš kot je
Živjo. Bom kr tle napisal, k je glih o tem govora. Js bi tut pobarval del svoje armature, pa sm tut v dilemi kako. In sicer, barval bi zrčnike oz. obrobe (tut se nism še odločo ktero) v omjem cliotu. Zdej avto je rdeč, tak da študiram med rdečo in srebrno. Srebrna pa zato, ker mam alu ročke za odpiranje vrat pa bučko od prestavne ročice. Tak da se ne morm odločt. Help...
Volan, ročico menjalnika in ročno zavoro menjaj za nekaj iz programa MOMO, ker serijska zadeva zgleda grozno. Ostalo je OK, pa nimaš kej preveč čarat.
V BTC je trgovina ki ima njihov program
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Mene pa tuki spet neki zanima. Če ma kdo izkušnje, če mi lahk pove, kak se pa barva obnese zdej poleti, ko se armatura ful segreje? Predvsem me zanima, če je kdo barval že celoto in ne sam delčke (zračnike, ...). Ali barva kej razpoka, pobledi, kar koli??? Al se pa mogoč dobr obnese?
LP
HyundaiGTI je napisal/-a:Bravo kako si vedel da imam točno to v načrtu... Ročica je že MOMO volan in pa ročica ročne zavore pa prideta cca 40000 sit
Sem imel feeling, da si dečko od okusa
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi