obvezno rabiš papirjevw polo je napisal/-a:V Avstriji sem kupil zadnje leksus luci znamke (YANGSON) zraven pa nisem dobil nobenega papirja.Luci imajo oznako E in neko cifro. A se da to homologirat ???
Je dovolj samo znak E al bi rabil tudi kake papirje ???
lp,nejc
Je razlika med A3M-om, ki je blizu vsakemu izmed nas, kjer se prav tako da načeloma homolugirati vse, kar ponujajo...ali pa z nekimi Lexuskami iz Avstrije, ane.Airborne je napisal/-a:Jaz sem jih kupil v A3M , pa takrat še ni bilo potrebno imeti nobenih papirjev le da je E oznaka. Zdaj ko je pa papirje treba imeti, sem šel k A3M in so mi v poseben obrazec vpisali model in letnik avta,s tem papirjem grem pa lahko homologirat.
l.p.
TinchyESi je napisal/-a:Je razlika med A3M-om, ki je blizu vsakemu izmed nas, kjer se prav tako da načeloma homolugirati vse, kar ponujajo...ali pa z nekimi Lexuskami iz Avstrije, ane.Airborne je napisal/-a:Jaz sem jih kupil v A3M , pa takrat še ni bilo potrebno imeti nobenih papirjev le da je E oznaka. Zdaj ko je pa papirje treba imeti, sem šel k A3M in so mi v poseben obrazec vpisali model in letnik avta,s tem papirjem grem pa lahko homologirat.
l.p.
Hehe, se čist strinjam.Airborne je napisal/-a:TinchyESi je napisal/-a:Je razlika med A3M-om, ki je blizu vsakemu izmed nas, kjer se prav tako da načeloma homolugirati vse, kar ponujajo...ali pa z nekimi Lexuskami iz Avstrije, ane.Airborne je napisal/-a:Jaz sem jih kupil v A3M , pa takrat še ni bilo potrebno imeti nobenih papirjev le da je E oznaka. Zdaj ko je pa papirje treba imeti, sem šel k A3M in so mi v poseben obrazec vpisali model in letnik avta,s tem papirjem grem pa lahko homologirat.
l.p.
Hotel sem samo povedati da se da tam dobit papirje. Na mojih lučeh ki jih izdeluje Autpstyle ni nobenega imena firme napisanega, tako da bi imel lahko tudi katere druge pa nebi noben vedu, sam da mam papir.
l.p.
Spet odvisno kaj vozišcliouser je napisal/-a:Ni treba papirjev.
Za homologacijo potrebuješ sliko lexus luči in oznako E na luči. Ko sem osebno odddajal vlogo sem priložil le slike luči ter v obrazec izpisal proizvajalca ter neko šifro izdelka.
Vsaj tako je na RTI-ju
![]()
preverjeno
Sej glih tiste številke so pomembne, ker pri homolugiranju je tako, da nekatere številke lahko, spet druge ne moreš....a3m ti potrdi samo, če si jih pri njih kupil, ali pa če imaš takšne, kot jih tam prodajajo, drugače žal ne.vw polo je napisal/-a:Na lučeh mi nic ne pise firmo proizvajalca samo oznaka e je gor pa neke stevilke.
A bi mi lahko A3m naredil papirje ce jim placam ???
Aja pa se to luči so znamke YANGSON a bi mi mogu pol papirje naredit zastopnik za to firmo al ne , ker dvomim da a3m prodaja to znamko luči !!!!!
vw polo je napisal/-a:Na lučeh mi nic ne pise firmo proizvajalca samo oznaka e je gor pa neke stevilke.
Aja pa se to luči so znamke YANGSON a bi mi mogu pol papirje naredit zastopnik za to firmo al ne , ker dvomim da a3m prodaja to znamko luči !!!!!
Pa si dejansko tam kupil luči? Ker če jih nisi, boš prodajalca težko nategnil.Airborne je napisal/-a:vw polo je napisal/-a:Na lučeh mi nic ne pise firmo proizvajalca samo oznaka e je gor pa neke stevilke.
Ja jaz sem šel tja , sem rekel da sem pri njih kupil luči, in mi je izpolnil obrazec.
l.p.
TinchyESi je napisal/-a:Pa si dejansko tam kupil luči? Ker če jih nisi, boš prodajalca težko nategnil.Airborne je napisal/-a:vw polo je napisal/-a:Na lučeh mi nic ne pise firmo proizvajalca samo oznaka e je gor pa neke stevilke.
Ja jaz sem šel tja , sem rekel da sem pri njih kupil luči, in mi je izpolnil obrazec.
l.p.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov