Vse je odvisno od avta, ki ga hoces tunat/stylat pa seveda tvojih zelja.
Glede tuninga je odvisno kaksen motor mas, pa kok radikalen tunning bi se sel (sam chipanje al se kej vec).
Pol pri stylingu je pa spet odvisno. Recimo jst sem pri prejsnjem avtomobilu (megane coupe) zamenjal zadnji lonec s sportnim (ja jst to stejem pod styling, ker ne verjamem da sem mel kej vec konj, sam mal bolj je prdelo pa leps je zgledalo) in to me je prislo 40k skup s homologacijo na LPP. Pol sem sel se k Lasicu v Brezice po OZ Racing Sinfonia 15" + 195/50R15 GY EAGLE F1 GS-D3 gume in me je prislo okol 150k, pol sem se dal delat prevleke po meri, v barvi avtomobila (dva razlicna modra odtenka pa izvezeno Renault Megane Coupe na hrbtiscu) in me je prislo neih 12k in to je blo zame cist dost - izi styling. Edino kar sem mel se v mislih je bil mali zadnji spojlercek pa sem avto razbil in sem se lahko poslovil od njega (totalka). Musko sem mel pa cist na izi, enga Pioneerja za 200€ pa 16+tw pa zadi ene 20ke... sej je spilal sam ni to neka avtoakustika.
Pol sem avto zamenjal in sem rajs avto lepo zavaroval (1k€ letno) pa sem rekel styling lahko pocaka. Edino kar sem si zrihtal je bla muska. Recimo, da me je stala ene 200k s pomocjo kakega kolega in mojstra avtoakusticarja (tuki gre posebna zahvala Serđotu) tko da sem tuki prisparal nekih 100k. Tuning ne vem ce se ga bom sel, ce pa ze bom pa pocakal da mi ga RSR naredi za 60k.
Glede stylinga sem mel pa edin v mislih kej bolj na eazy, temnenje sip, mogoce vecje feltne, pa mogoce se kaksno drobnarijo... sam pravim, dnarja gre full prevec v to. Jst pa avto rabim vsak dan za sluzbo in mora bit funkcionalen in vozen. Pa se clovek se odloci za kaksno drugo investicijo (like stanovanje) pa pol ne razmislja sam o pedenanju avta, ki je en najslabsih nacinov zapravljanja denarja. Sam jebiga, clovek mora tut kaj za duso porabit
Tko da je ubistvu res tisto kar pravijo fantje, ce mislis avto pedenat pol rajs ne racuni kok te stane, ker pol ga nebos pedenal sploh. Sam par malenkosti postimas tu pa tam in je ze pol miljoncka - avto pa v oceh bodocih kupcev ni nic vec (oziroma zelo malo) vreden. Tko da karkol delas, delas zase in zavestno "meces denar stran" oziroma v tisto kar te veseli. Eni dajo v cigarete pa alkohol, drugi v potovanja, tretji pa v avtomobile