drugač bom pa itak jst najvec ulagu v to k ga bom pol jst od nje kupu

sam to bo šele drug let k bo izpit pa keš

ahiM je napisal/-a:Dobrodošel na forumu!
Za to znamko in model boš težko dobil to, kar iščeš, torej že narejenih aerodimamičnih dodatkov (razen mogoče kaj od originalne dodatne opreme kakšne športnejše različiice, ki pa ni poceni). Se pa seveda ob rahli dodelavi oz. predelavi da narediti marsikaj.
Oglasi se pri Fazer-ju, Ustyle-u in podobnih, ki se ukvarjajo med drugim tudi z izdelavo
pragov, spojlerjev, odbijačev itd. Pragovi se dobijo univerzalni in se jih prilagodi po širini (brez dodatnih stroškov), podaljški se pa dajo malo dodelat od kakšnega podobnega avtomobila (da "pašejo") in si zmagu.
Še preden se pa spuščaš v metanje plastike na avto, bi ti svetoval, da raje poskrbi za kakšne lepe feltnce (za začetek poglej na Avto.net, če se dobi kaj rabljenega) pa po možnosti malo spustit (če ne dobiš fedrov točno za Kalosa, se jih da tudi strokovno predelat pri npr. Vugi ali Amortizerju ipd.). Jaz bi najprej ene lepe feltnce montiru.
LP!
ahiM je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:na ptuju je en ful lepo predelan, z nosom in intercoolerjem, par števčkov za turbino... jaz bi se zgledoval po tistem.
Se hecaš al resno misliš? Maš kako sliko?
diesel198 je napisal/-a:un kalos tm gor ma hudo sam haubo pa masko drgač pa je je vse kr neki nametan gor
ja sm gledu ze feltne sam nism se nobene taprave najdu. bom se mau isku ker hočem take da dobr zgledajo pa še glede na moje finančno stanje morjo bit bol pocen![]()
bom pa bolj resno zacel sestavljat skupi jeseni ko bom prišlužu kakšen $$$![]()
mi pa je ta kalos kr všeč sam druge pragove pa špegle, evo še link
http://www.carpages.co.uk/chevrolet/dae ... =542899058
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov