Mene pa zanima, kje bi se dalo natisnit nalepke za na naotranjo stran sipe mojga Cliota? Napis imam ze narejen za Photoshop, rabim samo enga, ki bi to kvalitetno natisnil na prozorno samolepilno folijo. Rabu bi ene 3 barvne nalepke.
ice je napisal/-a:Gorenc, te smem vprašat zakaj jih boš lepil na notranjo stran? Če si videl naše (domenca, avtomobilizem) imamo vse na zunanje steklo ali karoserijo...
Ja dlje časa ostanejo lepe... No, če je pa ful kvalitetna folija pa to, potem pa ni problema tud na zunanjo. Kje jih vi tiskate?
Fantje, cimvec nalepk gor!Sm slisu, da ti od Remusa nalepka da takoj 10 KM vec, ce mas pa se okol volana tosto kosmato stvar, pa na armaturki od Schumija sliko, je pa avtek ze prava zverina...
Če je kvalitetna folija nebi smelo biti problemov z staranjem barve. Kolega se ukvarja z izdelovanjem svetlobnih reklam in mi je naredil že par takih nalepk, lahko so pa za notranjo ali pa zunanjo stran šipe.
Redman je napisal/-a:Če je kvalitetna folija nebi smelo biti problemov z staranjem barve. Kolega se ukvarja z izdelovanjem svetlobnih reklam in mi je naredil že par takih nalepk, lahko so pa za notranjo ali pa zunanjo stran šipe.
ej gorenc enga fajla se ne da odpret!
sicer pa je tkole.Da se naredit sam ne vem če se bo dal na 1 folijo.Ne me zdej narobe razumet tvoj napis bo še zmer isti sam tip ga lahko naredi le tko da ga naredi iz več(3 se mi zdi folij).To pa zgleda tko da se potem folije prekrivajo ampak je to mnogo bolj kvalitetno koker če je use naprintano na 1 folijo.Ubistvu se ne prekrivajo folije ampak samo napisi in se potem sploh ne vidi prehoda.
hja upam da si me razumel.
no če si me mi pošlji mail da se naprej dogovorima...