Nameravam kupt Hyundai Getza in takoj namontirat ene lepe 16 col feltne, pa bi rabil mal pomoči, ker se ne morm odločit. Avto vrjetno poznate, ampak useen ena fotka: http://www.hyundai.si/imagelib/source/vozila/getz/download/800X600/fl-ext03.jpg. Bo pa trivraten in črn. Glede feltn sm mal okol hodu pa spraševal, kaj paše na ta avto, da dobim certifikat in v bistvu sm zaenkrat našu tole:
OZ Gemini
OZ 5-star
Alutec Storm
http://www.alutec.de/eng/wheels/storm.htm AEZ Icon 5
Rial Trigon
Prosim izpolnite anketo, pa ce se da se komu naj kej napise al pa kej podobnga. Hvala
Zadnjič spremenil alien-w, dne Pe jan 06, 2006 8:10 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
pojdi na wheelmachine2000.de in izberi avto pa feltne - ti da slikco da vidiš kako zgleda
drugače so mi malce dolgočasne, tako vsakdanje se mi zdijo.
Jaz bi na tvojem mestu izbiral med temi dvemi 16":
ALUTEC STORM
AUTEC LIMIT L
-Now that is something nice
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
jaz osebno bi pustil serijske,ker imajo Getzi probleme z metanjem peska izpod koles po pragih in robnikih. Sirsa guma je slabse je.Preberi v rubriki KUPOVANJE temo graja getza.
lp
Zakva bi mogu pustit serijske, če si je pa avto zamislu z ALU platišči. Najbolš da kupiš take k so tep lepe, k tle so vsi pametni pa sama fovšija jih je :P
Jaz bi dal vseeno gor 15 ker 16 bodo kar prevelike, ma ta avto od kolega sestra.Pa se vec ti bo pil pa manj sel .Sej to je moje mnenje, za model se bos moral pa sam odlocit.
Lp
Aleš je napisal/-a:Zakva bi mogu pustit serijske, če si je pa avto zamislu z ALU platišči. Najbolš da kupiš take k so tep lepe, k tle so vsi pametni pa sama fovšija jih je :P
Hvala za nasvete. Mal sm gledu pa se s photoshopom igral, pa dajansko se mi zdi da najleps pasejo Icon 5 al pa Rial Trigon. Gemini mi niso vsec, Storm so prevec futuristicne, 5-star je pa samo mal bolj na izi vzeta Trigon. Ful je problem v tem, ker na sliki je zmeri cist drugac kukr je pol v resnici in to me ful j**e, da ne bi dal 120 jurjov, pa pol da mi ne bi blo usec. Morm se mal razmislt.
Zakaj bi se smešil s 16kami? Ne razumem. Če prov razumem zato, ker je kao Hyundai al kako? Nimam lih tolk keša da bi nabavu BMWja al pa kej tazga.
Meče pesk po pragovih? Hmmm ... to zna bit problem, ja. Sam a ne obstajajo take zaščitne prozorne nalepke, k jih nalimaš gor, da ti po laku ne tolčejo? Ja, previdn bom mogu vozt, to je res, sam to sm prpravlen narest, pa itak jih bom mel samo za poleti, ko je dost lepša (manj lukenj, pa še vidš jih, če so) pa spucana cesta, tko da pesk pa lukne ne bi smele bit problem. Pozimi bom meu serijske gor na zimskih gumah.
Aja, se neki sm pozabu: za 16ke sm se odloču, ker se mi zdijo 15ke lih za malenkost premajhne. Ce ma kdo ksne fotke getza s 15kami al pa 16kami se priporočam.
Getz addict: Kr u redu zgledajo, ja, predvsem če veš, kakšne feltne majo ostali hyundaji - groza! Poglejte ta novo sonato! Ful lep avto, ampak ogabne in velik premejhne felge. Tele so pa pohvalno lepe pa pašejo na avto, sam zdej vidm, da so 15 col res premejhne. 16ke hir aj kam! (zdej se morm sam še odločt kere ) Če ma kdo še kšno fotko s 16 col, bi blo zakon!
take na pridejo gor, pa to je pa res ze prevelika felga za getza. Pasejo gor 195/45 R16, 205/40 R16 al pa 215/25 R16. Po moje bom uzel 195/45 R16, da bo avto dost normaln vleku, pa da ne bo prov previsoka poraba.