evo to ima pro car tudi na njihovem linku napisano da dobis tuv ali e oznako..
V ponudbi imamo kompleten prodajni program luči podjetja in.pro GmbH:
- prednje luči,
- prednji smerniki,
- stranski smerniki,
- zadnje luči,
- tretje zavorne luči.
Vse luči in.pro imajo TÜV certifikat ali E oznako (E marked).
evo....to so pa mi poslali po mailu ko sm se pozanimal za prve in zadnje luci....samo angel eyes so na ebayu za pol manj cene...samo js se bojim da so na ebayju kake fake...to me edino skrbi..

Prednje luèi Angel eyes: 77.472,00 SIT,
Zadnje - lexus: 34.531,20 SIT,
Zadnje LED: 74.851,20 SIT.
TUV certifikat: je pisno dokazilo o tehnièni ustreznosti nekega izdelka.
E oznaka: oznaka je odtisnjena na artiklu. To je dokaz, da izdelek ustreza zahtevanim standardom.
TUV je bil v preteklosti obvezen. Sedaj pa njegovo vlogo prevzema E oznaka. V Nemèiji je ta oznaka aktualna že nekaj let
džonče je napisal/-a:Jaz sem svoje angel eyes nabavil preko ebaya. Jaz sem za njih dal 140eur in sem si jih dal poslati v avstrijo, poštnina 12eur.
Jaz nisem imel nobenih problemov z vijaki in konektorji žic tudi odlično pašejo.
Meni sedaj te luči boljše svetijo, kot orginalni.
Edini problem je tuv certifikat, ker ga nikjer ne dajo zraven. V Nemčiji teh luči ni potrebno homologirat, morajo imeti le e11 oznako. Kolega je bil na homologaciji v lj na lpp in su mu rekli, da za sprednje luči ni potrebno papirjev, samo se vpišejo. Tako da ne vem..

samo 12 eur za postnino? f*** ej..skoraj nic...he he..
mah....pol pa si jih bom tudi js nabavu, se vedno lahko original prodam za dober denar, sej se bo ze kdo ruknu in razbil gobec
LP